2021 Güzellik ve bakım önerileri

0
1839
2021 güzellik trendleri
2021 güzellik trendleri

2020 yılı herkes için zorlu geçti. 2021 yılına pozitif başlayıp, karantina günlerinde kendini yeniden dönüştürmeye var mısın? İşte Anne Bebek Kulübü Yazarı ve Cilt Bakım Uzmanı Uzmanı Yasemin Miras‘tan 2021 güzellik ve bakım önerileri!

2021 senin yılın olsun 

2021 de kendinizi baştan yaratmaya ne dersiniz? Kendinizi iyi hissetmek ve genç kalmak sizin ellerinizde.. .. İşe önce nereden başlamalıyım diyorsanız bu yazıyı okumalısınız.

Bölgesel incelme yöntemleri
Bölgesel incelme yöntemleri

Fazla kilolar için bölgesel incelme tedavileri

Kilo yada selülit problemleri için bilinçsiz yapılan uygulamalar bazen kişileri rahatsız edebiliyor. Doğru yapılan bir programla kişinin yaşı, kilosu, yağ oranı, yaşam tarzı varislerinin olup olmaması çok önemlidir. Herkes için uygun protokol mutlaka uzman görüşüyle değerlendirilmelidir. Kimi diyetisyenden fayda görürken kimi de mezoterapi, kavitasyon yada bölgesel incelme tedavilerinden fayda görebilir.

Kalıcı makyaj uygulamaları
Kalıcı makyaj uygulamaları

Kalıcı güzellik için kalıcı makyaj uygulamaları

Kaşlarınıza ,gözlerinize ve dudaklarınıza kalıcı makyaj yaptırarak her daim bakımlı gözükebilirsiniz. Kalıcı makyaj ile yapılan kaş uygulamasında kişinin kendi yüz şekline uygun bir model tasarlanır ve biçimlendirilir. Bu sayede hem daha doğal bir görünüş elde edilirken hem de kişinin yüz ifadesi desteklenmiş olur.

Epilasyon sonrası krem
Epilasyon sonrası krem

Pürüzsüz bir ten için epilasyon 

Vücutta istenmeyen tüylerden kurtulmanın en etkili yolu epilasyon yaptırmaktır. Şimdi artık son gelişen cihazlarla bronz tene de uygulama yapılabiliyor. Her mevsim tüysüz gezmeye ne dersiniz?

botoks yaptıranlar
botoks yaptıranlar

5-10 yıl geriye gidin

Cildiniz olduğundan daha yaşlı bir görüntüye sebep oluyorsa uygun ellerde, yeterli miktarda botoks, kolajen yada vitamin enjeksiyonu yaptırarak 5-10 yıl geriye gitmek mümkün.

son güzellik trendleri
son güzellik trendleri

Canlı bir cilt için cilt bakım ritüeli

Fondötensiz, pudrasız, allıksız bir ten istemez misiniz? Size özel yapılan bir cilt bakımı rutiniyle cildinizi canlı gösterebilirsiniz.

Bir Cevap Yazın