Hakkımızda

 

nurhan demirel e1536653677523

Nurhan Demirel tarafından kurulan Anne Bebek Kulubü, anneler ve bebekleri için bilgi ve başvuru kaynağı olmak hedefiyle yayın hayatına başladı.

Yıllardır dijital alanda önemli projelere imza atan bir ekip tarafından yönetilen Anne Bebek Kulubü’nün içeriği, alanında uzman profesyoneller ve doktorlarla birlikte hazırlanıyor.

İnternet sitemiz, forum sayfamız ve sosyal medya hesaplarımızla kocaman bir aile olduk. Anne bebek siteleri içinde en kapsamlı platform olma özelliğini taşıyan sitemizde; gebelik, hamilelik, bebek bakımı ile ilgili ihtiyaç duyabileceğiz tüm soruların cevabını bulabilirsiniz!

Nurhan Demirel Hakkında:

Anne Bebek Kulübü Kurucusu Nurhan Demirel, 1983 yılında Ordu’da doğdu. Ortaköy Zübeyde Hanım Anadolu Kız Meslek Lisesi Grafik Tasarım Bölümü’nün ardından, Marmara Üniversitesi Matbaa Öğretmenliği Bölümü’nü bitirmiştir. Nurhan Demirel, 15 yılı aşkın süredir bilişim sektöründe iletişim danışmanı olarak hizmeti vermiş ve farklı platformlar için içerik üretmiştir. TRT 1’de yayınlanan kara mizah programı RADAR’ın, Kanal 1 Televizyonu’nda yayınlanan Bravoo isimli şaka programının senaryo yazarıdır. Nurhan Demirel’in; Turkcell Blog, Media Markt’ın teknoloji bloğu Media Trend, Kadinmag.net, Uçuş Noktası, PCkoloji ve Macline dergilerinde, sürekli olarak yazıları yayınlanmaktadır. LOCARD Global Cyber Security Summit adıyla Türkiye’nin ilk global siber güvenlik konferansını düzenleyen Demirel, “İlişkisi yok” isimli kitabıyla, sosyal medyanın ilişkileri nasıl etkilediği konusunda araştırmalar yapmıştır. Çocuklar için alternatif teknoloji okulu PlayLab Türkiye’yi hayata geçiren Demirel, Bilişim Medyası Derneği Yönetim Kurulu Üyesi olarak STK’ların çalışmalarına destek olmaktadır.