Güne güzel başlamak için 10 harika öneri

0
844
Bakımlı kadın
Bakımlı kadın

Gece biraz ağır mı geçti? İşte size sabahları güzel görünmek için güzel ve bakımlı kadınlardan 10 öneri…

Önce en kötüsüne hazırlıklı olun: Alkol her şeyi kurutur, cildinizi, saçınızı ve hatta beyninizi. Kaybettiğiniz suyu kolayca kazanmak için hemen balık yağı takviyesi ya da B12 vitamini alın. Ertesi gün kendinizi yenilenmiş ve zinde hissedeceksiniz.

Şişliği önlemek için: Fazladan bir yastıkla uyumayı deneyin. Yükseklik, lenf sistemini çalıştırır ve sıvının vücutta birikmesini önler. Yatağa yatmadan önce B5 serumu uygulamak da işe yarar.

Sabah, yüzünüzü kafeinleyin: Kafein, cildin uyarılmasına yardımcı olur ve akşamdan kalmanın en kötü etkisi olan kızarıklık, göz halkası ve ciltte matlaşmanın en iyi ilacıdır. Ya da göz çevresine ılık yeşil çay poşeti koyup bir iki dakika dinlendirin. Burun kenarlarınıza da uygulayabilirsiniz.

Şimdi makyaj zamanı: Renk değişimi için renklendirmeye başlayın. Göz kızarıklığını, sarı benizi ve morlukları makyajla kapatabilirsin.

Fondöten kullanmayın: Cilt kuru olduğunda, fondoten emilmez ve kalıp gibi durur. Bu nedenle ince bir tabaka renkli nemlendirici veya BB krem tercih edin

Gözlerinizi parlatın: Maskara kullanmadan önce, açık renk kalem sürün. Böylece gözleriniz daha geniş ve dinlenmiş görünecektir.

Aydınlatıcı hakkında: Bu sizin gizli silahınız. Elmacık kemikleriniz üzerine ışığı yansıtan highlighter (aydınlatıcı) uygulayın ve burun kenarlarınıza kadar yayın. Böylece cildiniz ışıltılı bir görünüm kazanacak. Şeftali tonlarında bir allık ile makyajı tamamlarsanız mükemmel görünürsünüz.

Gözlere ağırlık vermeyin: Siyah halkalardan dikkati uzaklaştırmak için açık renk kalem kullanın.

Ruj sürün: Kuru dudakları nemlendirmek için kremsi bir dokusu olan bir ruj seçin.

Topuz yapın: İki dakika içinde dolaşmış ve yıpranmış saçlarınıza şekil verebilirsiniz.

Bir Cevap Yazın