Yaz gelinleri için cıvıl cıvıl öneriler

0
755
Dört mevsimin belki de en sabırsızlıkla beklenenidir yaz. İçimizi ısıtan sımsıcak güneş, akşam esen yumuşak rüzgar ve deniz kokusu . Romantizm, bu mevsimi tanımlayacak en uygun kelime belki de. Ve siz en mutlu günlerinizden birini bu mevsimde yaşayacaksanız birkaç önerimiz var.

Düğününüz açık havada yapılacaksa…
Hava durumunu sık sık kontrol edin. Yağmur olasılığına karşın önleminizi alın. Ayrıca ne tip sertlikte bir rüzgar olacağını da göz önünde bulundurmanızda fayda var.

Gelin buketinizi seçerken…
Kır çiçeklerinden bir bukete ne dersiniz? Hem mevsime yakışır, hem de çok doğal bir seçim olur. Gelinlik modeliniz ne olursa olsun güzel bir buket tasarlanabilir.

Müziği bir daha düşünün…
Tüm hazırlıkları tamamlamış olmalısınız. Ama müzik için hala vaktiniz var. İlk dans parçası müstakbel eşinizle sizin için özel bir şarkıdır mutlaka. Ancak diğer şarkıları mevsime de uygun bir tema çerçevesinde seçebilirsiniz pekala.

Makyaj ve saç…
Prova yaptınız mı? Saçınıza bir mevsim çiçeği iliştirmesini talep edebilirsiniz kuaförünüzden. Fotoğraf çekimlerinde de daha da göz alıcı olursunuz böylelikle. Makyaj içinse ağır tonlardan kaçınmanızı öneririz. Mümkün olduğunca doğal görünümlü bir makyaj tercih edebilirsiniz.

Parti zamanı için kıyafetiniz…
Gelinliğin ağırlığından kurtulmanız gereken şu dans ve eğlence anına geldiğinizde üzerinizde hem şık hem de sade bir elbise olsun istemez misiniz? Hatta altına isterseniz sneakers bile giyebilirsiniz. Bu, sizin gününüz. Doyasıya dans etmek, mutluluğunuzu coşkuyla kutlamak hakkınızdır. İçinde rahat hareket edebileceğiniz, çok mini ve fazla uzun olmayan bir model bulabilirsiniz.

Mutluluklar…

Bir Cevap Yazın