Evli çiftlerin birbirine söylediği yalanlar!

0
702
evli çift evde

Evli çiftler de yalan söyler hem de nasıl tatlı… Hiç “Asla yalan söylemem” demeyin, çünkü eşinize bu yalanlardan en az 2 tanesini söylediğinizi biliyoruz.

Sizi eşinize yalan söylüyorsunuz diye tabii ki de suçlamıyoruz, size sadece karı koca arasında “beyaz” yalanların olduğundan bahsediyoruz.

İşte eşlerin birbirine söylediği zararsız yalanlar:

“Aşkım sen çık, eğlen! Ben çocuklara bakarım, hiç problem değil” Bu aynen şu demek “Şimdi sana Hayır dersem kafamı koparırsın, o yüzden Evet diyorum.”

“Evet yatağa girmeden önce kombinin sıcaklığını yükselttim” peki bu ne demek? Bu da, “Senin doğalgaz faturasından haberin yok galiba” demek.

“Hayır, üstümdeki yeni değil. Kaç sene önce aldım” Ahh hanımlar sanırım yakalandık! Aslında bunun “Eve tama şimdi sana aldım desem kıyamet kopacak” anlama geldiğini biliyoruz

“Tabii ki de anneni seviyorum”. Ah yok mu o kayınvalideler, bu tabii ki de “Ne seveceğim anneni, sürekli oğlum yukarı, oğlum aşağı” demek.

“Yemek mükemmel olmuş hanım” Üzülmeyin, en azından yemeği ağzından çıkarıp çöpe atmadı. Onu yapan eşler de var

“Hayır sevgilim bu yemekte sarımsak yok” Tabii ki de var! Yemeği bu kadar lezzetli yapan ne sanıyorsun?

“Asla horlamam!” Hanımlar bu durumda telefonlarınızın ses kayıt cihazını alıp kaydedin. Bir daha bu kadar kendine güvenerek, horlamadığını iddia ederse o zaman kaydı dinletirsiniz.

“Çocuk hiç uyumadı. O yüzden yemek yapamadım” Çocuğu kullanmak mı? Büyük ihtimalle ya Facebook’a ya da TV’ye takıldınız ve yemek yapmak için vaktiniz olmadı değil mi? Hadi ama bunu yediklerini sanmıyoruz

Bir Cevap Yazın