Ayrılık acısını unutturacak en iyi 10 film

0
1504

Biriyle birlikte olun, eğlenin, yüzlerce güzel şey yaşayın ve ayrılın… Bunun ne kadar zor olduğunu, artık ne kadar çok yorulduğunuzu biliyoruz inanın. Şimdi, dondurmanızı veya atıştırmalıklarınızı kapın ve ayrılıkla başa çıkmanın en eğlenceli yoluna tanık olun! Ayrılık acısını unutturacak ve kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayacak en iyi 10 filmi sizler için anlattık!

Siz daha iyilerine layıksınız, bunu unutmayın diyor; ve sizleri bu muazzam listeyle baş başa bırakıyoruz!

Tiny Furniture (2010)
“Girls” dizisiyle tanıdığımız Lena Dungham’ın yazıp yönetip hatta oynadığı bu filmin imdb skoru: 6.3
Lena Dungham bu filmiyle Independent Spirit Ödüllerinde En İyi İlk Senaryo Ödülünün de sahibi olmuştur.
Peki, ayrıldıktan sonra neden izleyelim bu filmi?
Çok basit! Üniversite hayatınız, kariyeriniz, hatta romantik ilişkileriniz hakkında endişelere sahipseniz bu filmi garip bir şekilde ilham verici bulacağınızı söyleyebiliriz.

Goodbye to All That (2014)
Her şey mükemmel giderken beklenmedik bir ayrılık tarafından gafil mi avlandınız? O çok ateşli yaz aşkınızla biten ilişkinizi hala unutamıyor musunuz? Boşandınız mı?
Şimdi tüm bunları unutun ve Tribeca Film Festival’inde En İyi Erkek Oyuncu ödülünü alan Paul Schneider’in ateşli oyunculuğunun kollarına bırakın kendinizi…
Bunun yanı sıra size film boyunca, gerçek bir ilişki hakkında değerli dersler verecek.
İzlemenin tam zamanı? Ne dersiniz?

Mona Lisa Smile (2003)
Kızları eve toplayın ve hep birlikte arkanıza yaslanın!
Başrolünde Julia Roberts’ın olduğu Mona Lisa Gülümsemesi’nde, aklınızı alacak birkaç isim daha yer alıyor: Kirsten Dunst ve Julia Stiles!
Julia Roberts filmde bir sanat tarihi profesörünü canlandırıyor. Filmin, bir drama filmi olduğu ve aşırı duygusallaşma tehlikesi yaydığını söylenebilir.
Yine de, kendinizle olan ilişkinizin, geçmişte ya da gelecekte sahip olduğunuz ve olacağınız her ilişkiden daha önemli olduğunun en büyük hatırlatıcısı.

Sliding Doors (1998)
Film her ne kadar 90’lı yıllarda çekilmiş olsa da, Gwyneth Paltrow’un aşk ve ihanet üzerine verdiği dersler günümüz için de hala fazlasıyla geçerli olduğunu söyleyebiliriz.
Evet, belki çok sevdiğiniz o sevgilinizden ayrıldınız ama önünüzde daha güzel günleriniz olacak ve inanın bu film bunun en iyi hatırlatıcılarından!
Yaşadığınız her ihtimalin hayatınızı ne derece etkileyebileceğini izleyeceğiniz Liding Doors içinize umut tohumları ekerken, bir yandan da suratınızda bir tebessüm konduracak.

Hem ne demiş Bruce Springsteen? Biraz inanç gösterin, gecede bir sihir vardır.

An Unmarried Woman
İlk olarak Jill Clayburgh’un bu filmde oynadığı mükemmel gerçeğe ilgi çekmek istiyoruz… İkincisi ise: Bu filmi izledikten sonra hayat sizin için daha güzel bir hal alacak!
16 yıllık eşinden boşanmak zorunda kalan bir kadın, kendine daha güçlü, daha mutlu olduğu ve eski ilişkisinden bağımsız bir hayat yaratıyor. O yaptıysa siz neden yapamayasınız?

Gerçi onun Jill Clayburgh olduğundan bahsetmiştik değil mi? Peki, peki:)

The Last Five Years (2015)
Bu filmi izledikten sonra bütün eski sevgililerinize “Yürütemediğimiz iyi olmuş, sensiz çok daha iyiyim!” mesajı atmak isteyeceksiniz.
Son ilişkiniz 3 yıl ya da 3 ay sürmüş olsun, belki de bir gün yaşadığınız bu zorlukları hatırlamak hoşunuza gidecek, belki de size sandığınızdan çok daha fazlasını katacak.
Filmi izledikten sonra bizi daha iyi anlayacaksınız!

The Princess Bride (1987)
Sizin mutlu sonunuza ulaşmanız için okyanuslardaki yırtıcılarla savaşmanız gerekmeyecek belki ama; bu muhteşem, kült film mutlu sonun bir yerlerde hep var olduğunu size hatırlatacak

13 Going on 30 (2004)
Becky:”Elbiseni sevdim.” Jenna:”Doldurmak için muhteşem göğüslerim var çünkü.”
Eğer bu sahnede gerçekten gülmediyseniz modunuzu daha nasıl yükseltebiliriz inanın bilmiyoruz.
13 yaşında bir genç kızın mucizevi bir şekilde 30 yaşında uyanmasını konu alan bu film size tatlı birkaç saat geçirtecek.

Ve evet, o muhteşem göğüslerin havası atılmalı!

Failure to Launch (2006)
Hali hazırda Sex And The City’nin tüm bölümlerini iki kere izleyenlerdenseniz; Sarah Jessica Parker dozunuzu arttırıyor ve bu 2006 yapımı, yenileyici, neşelendirici, romantik komediyi şiddetle öneriyoruz.
Şimdiden uyaralım: UGG ve streç pantolonların parladığı zamana büyülü bir transfer gerçekleştireceksiniz! Eğer son ilişkiniz 30’lu yaşlarında ve hala ailesiyle yaşayan biriyleyse bu film sizin için…

Begin Again (2013)
Bir daha asla yeni biriyle tanışamayacağınızı düşündüğünüz ilk anda bu filmi açın ve izleyin!
Sevgilisinden yeni ayrılan bir genç kızın, şans eseri tanıştığı biri sayesinde kaderine meydan okuyuşunu konu alan bu film ağzınızda bambaşka bir tat bırakacak!

 

 

 

Bir Cevap Yazın