Müthiş bir seks hayatı için yapmamanız gerekenler!

0
1406

İnsanız hepimiz hata yaparız. Ama yine de o hataların neler olabileceğini baştan bilirsek belki biraz daha dikkatli oluruz… Hele ki hata yaptığımız an çok mutlu olduğumuz anlardan biriyse…

Seks hayatınız boyunca yapmamanız gereken bazı şeyler var. Cinsel terapistler her ilişkinin zamanla yıpranmasına ve hatta yıkılmasına yol açan ve kadınların çok sık yaptığı hataları şöyle açıklıyor:

Kutsal anneyi oynamayın!
Her kadın, doğuştan hissettiği annelik olgusunu yatak odasına girerken dışarıda bırakmalı. Çünkü kadınlar, erkekler için her şeyden önce aşık oldukları ve arzuladıkları kadındır. Kadınlar annelik hissi ile sevgili kimliğini birbirine karıştırdığında ilişkilerine en büyük zararı vermiş olurlar. Bu yüzden kadınlar ilişkilerinde önce kadın, sonra anne olmalıdır.

Orgazm taklidi yapmayın!
Uzmanlar her ne kadar, “Her cinsel ilişkinin sonunda orgazm olma zorunluluğu yoktur” dese de, kadınlar buna pek kulak asmıyor. Partnerini mutlu olacak diye orgazm taklidi yapan kadınlar aslında erkeklerin tamamı tarafından reddedilen bir şey yapıyor. Hanımlar, bunu yapmayın! Orgazm taklidi yapmak, seks esnasında erkeklerin en istemediği şeylerin başında geliyor. Zira bu durum erkeklerde başaramama korkusuna neden olabilir.

Sevgilinizle kanka olmayın!
Her ilişki içindeki gizemle güzeldir. Her kadının yaptığı en büyük hatalardan biri sevgilisine en yakın arkadaşıymış gibi davranmasıdır. Bir süre sonra her şeyini sevgilisiyle paylaşmaya başlayan kadınlar, bunun iyi bir şey olduğunu düşünse de bu, doğru değildir. Kız arkadaşınızla konuştuğunuz konuları sevgilinizle konuşmayın. İlişkinizdeki gizem ve tutku, birlikteliğinizi canlı tutar ve ilişkinizin devamını sağlar.

Bedeninizde kusur bulmayın!
Kadınlar zaman zaman kendilerini beğenmez. Fakat kadınların kendilerini beğenmeleri, cinsel yaşamlarında hem kendi hem de partnerlerinin tatmini için çok önemlidir. Kendini sevmeyen bir başkasını gerçekten sevemez, kendine değer vermeyen kadın başkasına da değer vermez. Kısa ya da uzun, şişman ya da zayıf, her kadın güzeldir! Kadınlar gündüz ya da gece, iç çamaşırlarıyla evde dolaşmalıdır. Kadın, önce kendi bedeniyle flört etmelidir…

Bir Cevap Yazın