2021’e hazır mıyız? İşte yeni yıl için en güzel hediye önerileri!..

0
866
2021 Yılbaşı hediye önerileri kadın
2021 Yılbaşı hediye önerileri kadın

2020 bütün dünya için oldukça zor geçti. Peki 2021’e hazır mıyız? Anne Bebek Kulübü yazarı Devrim Karakaya, yeni yıla daha pozitif duygularla girmek için neler yaptığını yazdı. İşte yeni yıl için evinizde yapabilecekleriniz ve en güzel hediye önerileri!..

Yılbaşı hediye önerileri blog
Yılbaşı hediye önerileri blog

Yılın en güzel zamanı: Yeni yıla hazırlık 

Aralık ayı ile birlikte, yeni yıl ruhu her birimizi yavaş yavaş sarmaya başladı.

Sizin için, küçük ama bolca mutluluk yaratan öneriler hazırladık.

Öncelikle yeni yıl hazırlıklarınızı yaparken içinizi neşe ile dolduracak bir müzik listesi yapın, yılın bu güzel döneminin fon müziklerini kulağınızdan eksik etmeyin.

Evde yılbaşı ruhunu yaratmanın ilk yolu, fonda keyifli bir müzik eşliğinde, dilerseniz yalnız, dilerseniz sevdiklerinizle birlikte yılbaşı ağacı süslemekten geçiyor.
Ağacınızı salonunuzun büyüklüğüne göre seçmelisiniz. Genellikle yılbaşı ağaçları kırmızı, yeşil ve altın tonlarında süslense de beyaz ve gümüş tonları da çok seviliyor. Özellikle küçük evler için beyaz ağaçlar daha uygun. Beyaz ağaçları kırmızı süsler ve renkli ışıklarla farklı bir yılbaşı dekorasyonu haline getirebilirsiniz. Eğer ağacınız el emeği olsun istiyorsanız, İskandinav Modeli denilen, odunlardan ve dallardan oluşan kendi yılbaşı ağacınızı yapabilir salonunuzda farklı bir tarz yaratabilirsiniz. Karlar altında huzurlu bir yılbaşı dekorasyonu görünümü vermek için beyaz süslemeler ve spreyler size yardım edecektir. Ayrıca ağacınızın altına, hem ayaklarının gözükmemesi hem de üzerine hediyelerinizi koyduğunuzda daha şık gözükmesi için yılbaşı konseptli bir ağaç altlığı da alabilirsiniz. 

Yılbaşı ruhunu yansıtan diğer bir unsur da, yılbaşı çiçeği olarak da bilinen ve evinize doğal bir hava katacak olan kokinalardır. Büyük bir vazo içine yerleştirebileceğiniz kokinalar yılbaşı dekorasyonunuzun vazgeçilmez bir parçası olacaktır.

 

2021 Yılbaşı hediye önerileri çocuğa
2021 Yılbaşı hediye önerileri çocuğa

Evinizi ışıklandırın 

Yılbaşı dekorasyonun en çarpıcı kısmı kırmızı örtülerle hazırlanan yılbaşı masalarıdır. Siz de kırmızı bir örtü kullanabilir ya da beyaz veya yeşil örtü üzerine kırmızı runner serebilirsiniz. Kırmızı, gümüş ve altın tonlarında yılbaşı desenli peçeteler kullanabilir, aynı tonlarda mumlarla masanızı süsleyebilirsiniz. Son olarak yılbaşı dekorasyonu elbette ışıksız olmaz. Sadece yılbaşı ağacınızda değil, evinizin her köşesinde ışıklandırmalar yapabilir, pencerelerinizin etrafından ışık şeridi geçirebilirsiniz.

Yeni yıla girerken ailenize, arkadaşlarınıza yılbaşı hediyeleri almak için listenizi yapmaya başlayın. Özellikle ailenin küçük üyelerinin hediyeleri aldıklarında gözlerindeki mutluluğu görmek sizin en büyük hediyeniz olacaktır. 

Ailenizle geçireceğiniz bu yılbaşı, birlikte eğlenceli oyunlar oynamak için büyük bir fırsat olacağından, değişik ve eğlenceli kutu oyunları hazırlamayı unutmayın.

Mutfaklarımızdan nefis kokuların geldiği, odalarımızdan neşeli kahkahaların yükseldiği, mutluluk ve huzur içinde gireceğimiz yeni yılda bütün dileklerinizin gerçekleşmesi temennisiyle, şimdiden herkese mutlu yıllar.

 

Yılbaşı çekilişi hediye önerileri
Yılbaşı çekilişi hediye önerileri

Yılbaşı hediye önerileri

LC Waikiki Home: yılbaşı temalı kırmızı masa örtüleri ve yılbaşı temalı runnerlar. 

The Mia: Karaca Home, English Home ve Porland Yılbaşı koleksiyonlarında yılbaşı sofranızın şıklığını artıracak ürünler ve yeni yıl hediye seçenekleri bulabilirsiniz.

Mudo Concept ve Yargıcı: Son derece şık kış koleksiyonları ile sevdiklerinize hediye seçebilirsiniz.

İkea: Yılbaşı ağacınızı ve süslerinizi seçebilirsiniz.

D&R ve Remzi Kitabevi: yeni yıl takvim seçenekleri ve hediye alternatifleri sunuyor.

Defacto: Yeni yıl desenli kazakları, her yaş için sevilen hediye seçenekleri olabilir.

Socks Stations:  Eğlenceli desenli çorapları ile sevimli hediye alternatifleri sunuyor.

Sevgiyle…

Bir Cevap Yazın