Stressiz hayatın 5 sırrı!

0
1100

İşte hayatın tadını çıkarmanın ve stressiz kalmanın 5 yolu!

kadin spor seksi2
Görelim abdominalleri!

Biraz ter atmak size iyi gelecek. Evet, şimdi biraz hareketlenin, şaka yapmıyoruz! Spor yapmak vücutta serotonin hormonu salgılanmasını sağlar = mutluluk!

kadin ve tatli krizi 5
Sakin olun ve elinizdeki çikolatayı yere bırakın!

Bu şartlar altında mutlu olmayacağınızı düşündüğünüzü biliyoruz. Ama stres anında şekere, çikolataya sarılmak üzülerek söylemek isteriz ki; geçici bir çözüm! Üstelik stresi bitirmeyeceği gibi beraberinde bir sürü sağlık problemi de getirecektir. Şeker yerine içeriğinde anti-oksidan bulunan besinleri tercih edebilirsiniz.

kiz arkadaslar 1
Konuşun, rahatlarsınız!

Arkadaşlarınızla keyifli bir sohbet geçirmek sizi stresten uzaklaştıracaktır, üstelik onlarla eğlendikçe ne kadar mutlu olacağınızı göreceksiniz! Sıkıntılarınızı da içinize atmak yerine, konuşmaktan hoşlandığınız arkadaşlarınızla paylaşın, ekstra bir şey yapmasına gerek yok: Paylaşırsanız, azalır!

tatli yavru kedi resmi
Şekeri bırakabilirsiniz, şekerlemeyi asla!

Bu tavsiyeyi seveceğinize eminiz. Uykusuzluk sizi olduğunuzdan daha stresli hale getirecek, bu yüzden uykuyu ihmal etmemenizde fayda var. Uyumakta zorluk çekiyorsanız kendinize bir iyilik yapın ve sıcak bir duşun ardından, sizi rahatlatan kokular eşliğinde, teknolojik aletlerin uzağında mışıl mışıl bir gece geçirin!

cekmeceleri duzenleme
Bir şeyler yapmalı!

Başlık sizi strese soktu değil mi? Böyle olsun istememiştik. Kendinize bir hobi edinin. Yeni bir kursa başlayın; bu bir dans, resim ya da fotoğrafçılık kursu olabilir. Yeni şeyler öğrenmek ve başarılı olduğunuzu görmek kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayacak!

Bir Cevap Yazın