Sleepy’den bebeğiniz için doğal ürünler

0
1133

Sleepy’den bir ilk: “Natural Külot Bez”

Sleepy’nin bebek bezi alanında belkide devrim denilebilecek bir yeniliği külot bez diyebiliriz. Bebeklerin kolaylıkla giyip çıkabildiği bu ürün sayesinde bebeklerin altını değiştirmek ebeveynler için oldukça pratik bir hale geldi.
Sleepy Natural Külot Bez, saf suyla dokunmuş bir  yüzeye sahip ve benzersiz bir yumuşaklık sunuyor.  Bambudan elden edilen emici lifler ise sıvıyı hızla alt tabakaya aktarıyor ve bebeklerin altı ıslansa da kuru kalıyor.  Ayrıca ürünler paraben, losyon, renklendirici ve parfüm içermiyor. Bu sayede bebeğinizin narin teni kimyasallara maruz kalmıyor.  En beğendiğim bir başka özellik ise ıslaklık göstergesi. Islaklık göstergesi, külot bezin doluluk oranını rahatça görmenizi sağlıyor. Böylelikle bez değiştirirken yatırmaya gerek duymadan, ayaktayken kolayca giydirmenizi bebeğinizi giydirebiliyorsunuz. En önemlisi de Sleepy ürünleri vegan ve helal sertifikalarına sahip.

Yenidoğanların hassas ciltlerine özel “Sleepy Natural Ultra Hassas Yenidoğan Islak Havlu”

Yenidoğan bebekler için doğal bambu özlü, doğal pamuklu ıslak havluyu “ilk günden itibaren” yenidoğan bebeklerin el, yüz ve tüm cilt temizliğinde güvenle kullanabilirsiniz. Çünkü saf su ile dokunmuş doğal bambudan elde edilen yumuşacık lifler bebeğinizin narin cildine zarar vermiyor. Pratik koruyucu kapağı sayesinde kullanım kolaylığı sunuyor. Sleepy Natural Yenidoğan ıslak bebek havlusu, alkol, paraben ve parfüm içermiyor. Ayrıca vegan ve helal sertifikalarına sahip.

Özel günlerimiz için “Sleepy Natural Ultra Hassas Hijyenik Kadın Pedi”

Doğal bambudan elde edilmiş emici lifler hijyenik ped ürünlerinde de kullanılmış. Emici lifler, özel günlerinizde kuruluk ve rahatlık sağlıyor.  Koku kontrolü sağlayan formülü sayesinde dışarıya koku yayılmıyor ve rahatsız olmuyorsunuz. Ayrıca ses yapmayı önleyen özel yapısı sayesinde yürürken tedirginlik hissetmiyorsunuz.
Paraben, parfüm, losyon, ve renklendirirci desen içermeyen iç yüzeyi sayesinde özel bölgeniz tahriş olmuyor.
Sleepy Natural Ultra Hassas Hijyenik Kadın Pedi, vegan ve helal sertifikalarıyla doğal olarak güven veriyor.

 

Önceki İçerikBebekler için ıspanağın faydaları nelerdir?
Sonraki İçerikKardeş kıskançlığı nedir? Kardeş kıskançlığı çocuğunuzu nasıl etkiliyor?
Nurhan Demirel
1983 yılı Ordu doğumlu olan Nurhan Demirel, Ortaköy Zübeyde Hanım Anadolu Kız Meslek Lisesi Grafik Tasarım Bölümü’nün ardından, Marmara Üniversitesi Matbaa Öğretmenliği Bölümü’nü bitirmiştir. Nurhan Demirel, 15 yılı aşkın süredir bilişim sektöründe iletişim danışmanı olarak hizmeti vermiş ve farklı platformlar için içerik üretmiştir. TRT 1’de yayınlanan kara mizah programı RADAR’ın, Kanal 1 Televizyonu’nda yayınlanan Bravoo isimli şaka programının senaryo yazarıdır. Nurhan Demirel’in; Turkcell Blog, Media Markt’ın teknoloji bloğu Media Trend, Kadinmag.net, Uçuş Noktası, PCkoloji ve Macline dergilerinde, sürekli olarak yazıları yayınlanmaktadır. AnneBebekKulubu.com'un Kurucu Ortağı ve Genel Yayın Yönetmeni'dir. LOCARD Global Cyber Security Summit adıyla Türkiye’nin ilk global siber güvenlik konferansını düzenleyen Demirel, “İlişkisi yok” isimli kitabıyla, sosyal medyanın ilişkileri nasıl etkilediği konusunda araştırmalar yapmıştır. Çocuklar için alternatif teknoloji okulu PlayLab Türkiye’yi hayata geçiren Demirel, Bilişim Muhabirleri Derneği Yönetim Kurulu Üyesi olarak STK’ların çalışmalarına destek olmaktadır.

Bir Cevap Yazın