Seks yapmaya hazır mısınız?

0
1240

Seksin yararları hakkında pek çok duymuşsunuzdur. Sağlığa iyi gelir, iyi uyumanızı sağlar, ve kesinlikle ilişkinizi daha güçlü kılar. Daha fazla seks yapmanın yolu onu istemekten geçer. Ama bazı kadınlar için seks hakkında konuşmak onu gerçekleştirmekten daha kolaydır. Bunun nedeni karşı taraftan bir mesaj almıyor oluşunuz, yorgun ya da utanıyor oluşunuz veya sadece pek de pratiğiniz olmaması olabilir. Nedeni ne olursa olsun size önereceğimiz 9 tavsiye ile partnerinize arzunuzu hissettirebilir, romantizmin doruklarına ulaşabilirsiniz.

1. Yazılarınıza iliştirin: Bazen yüksek sesle ‘seni şimdi istiyorum’ demek pek de iyi bir fikir gibi görünmeyebilir, özellikle de sizin için doğal olmayan bir yöntemse. Yüz yüzeyken söyleyemediklerinizi yazmak oldukça iyi bir fikirdir. İşe gitmeden önce partnerinizin ceketinin cebine bir not koyabilirsiniz, gün içinde mail gönderebilirsiniz – ama kişisel mail adresi olmasına dikkat edin! – ya da çarpıcı kısa bir sms gönderebilirsiniz. Mesajınızın içeriğinin erotik olmasına özen gösterin: ‘Akşama kadar bekleyemeyeceğim’, ‘Senin için edepsiz şeyler düşünüyorum’ gibi mesajlar bir beklenti içine girmesini sağlayacaktır.

2. ‘Tam modumdayım’ kodları bulun: İkiniz için sekse çağrı anlamına gelen gizli bir diyalog üretin. Başkaları için oldukça sıradan görünen ama sizi tahrik edecek bir şeyler düşünün. Örneğin yakın arkadaşlarınızın içinde ‘Başım gerçekten çok ağrıyor’ ya da ‘Tatlım daha sonra banka hesapları konusunda bana yardım eder misin’ dediğinizde bu ikiniz için bir çağrı anlamına gelsin.

3. Moda girin ve koruyun: Sekse çağrının neredeyse yarısı, sizin moda girmenizle alakalıdır. Öncelikle hislerinize yoğunlaşın. Favori romantik kitaplarınızdan pasajlar okuyun ya da sizi moda sokacak görsellere yoğunlaşın. Eğer bunlar size göre değilse en son seksinizi düşünün, arzularınızı açığa çıkaracak anlarınıza yoğunlaşın. Uzmanlar, endorfin salgılarınızın artması için yürüyüşe çıkmanızı da tavsiye ediyor. Gecelik giyinmek ve tüm gün seks üzerine düşünmüş olmak yatağa girene kadar sizi motive edecektir.

4. Sözsüz uyarıcılar gönderin: Sözlü tahrikler size göre değilse endişe etmeyin, sözsüz uyarıcılar da bir o kadar etkileyici! O bilgisayar başındayken ya da televizyon izlekten ensesinden öpün ya da kulak memesinden küçük bir ısırık alın. Sinyalleri artırmak için yayına oturup koluna masaj yapmaya başlayın. Sözsüz uyarıcılar beklenmedikleri için çok daha tahrik edici olabilirler.

5. Beraber yeni bir şeyler deneyin: Bir çift olarak bilmediğiniz alanlara girin, bu bağımsız bir resim atölyesine katılmak olabilir belki de yabancı bir filme gitmek ya da gönüllü bir kuruluş için birlikte bir şeyler yapmak! Çiftler birlikte yeni şeyler yaptıklarında beyinleri dopamin denilen iyi hissettiren bir kimyasal salgılar. Bu işlerden birini yaptıktan sonra gerçekleştirdiğiniz seks, sizin için yeni alışkanlıkların başlangıcı olacaktır.

6. Komplimanlar konusunda cömert olun: İlişki ilerledikçe çiftler birbirine kompliman yapmayı bir kenara bırakır. Pozitif yanlarınızdan çok negatif yanlarınızı görmeye ve dile getirmeye başlarsınız. Bu durumdan hızla uzaklaşın. Partneriniz size gerçekten seksi göründüğünde ya da sizi tahrik ettiğinde bunu ona söylemekten çekinmeyin. ‘Bize yemek yaparken çok seksi oluyorsun hayatım’ ya da ‘Sen bahçedeyken camdan bakıyordum da, o şortun içinde çok seksi görünüyorsun’ demek inanın hiç zor değil ve sizi ideal sekse götürecek yol buradan geçiyor.

7. Zamanlamanızı değiştirin: İkinizin de dişlerini fırçalayıp, elinizde kitaplarla yatağa girdiğiniz o rutin düzenin dışına çıkın. İkiniz için de sıra dışı olacak bir şeyler deneyin, bulaşık yıkarken beline sarılın örneğin, birbirinizi tahrik edici şeyler fısıldayın. Belirli bir zamanlama ile yapılan seksten alınan haz ile aniden gelişen seksten alacağınız haz arasında ciddi fark vardır, unutmayın!

8. ‘Ne zamandı, hatırla’ oyunu oynayın: Beraber otururken ya da yemek yerken, geçirdiğiniz en seksi anları hatırlayın ve hatırlatın. ‘Balayımızı geçirdiğimiz oteli hatırlıyor musun, hani şu tüm günümüzü odadan çıkmadan geçirdiğimiz oteli’ sorusunu sorarken seksi bir ses tonu kullanmayı ihmal etmeyin. Hatırladığınız güzel şeyler bir çift olarak varlığınızı pekiştirecektir, yeni deneyimler ise tamamen size bağlı.

9. Açık olun!: Bazı kadınların için açık olmak son derece doğal iken bazı kadınlar için bu biraz daha zordur. Ama inanın, açık olmak çok daha kolay! Dahiyane ya da yaratıcı şeyler bulup bunları nasıl hayata geçirmenizin daha iyi olabileceğini düşünmek yerine enerji kaybedeceğinize açık sözlü olun! Bunun daha tahrik edici olduğunu göreceksiniz.

Bir Cevap Yazın