Owlet Smart Sock: Akıllı Çorap Bebeğinizin Sağlık Değerlerini İzler

0
37
Owlet Smart Sock / Akıllı Çorap
Owlet Smart Sock / Akıllı Çorap

Dünya çapında 1,5 milyon ebeveyn tarafından tercih edilen Owlet Smart Sock / Akıllı Çorap artık Türkiye’de ve açılışa özel tüm ürünleri %30’un üzerinde indirimde! 

Bebeklerin uyurken oksijen seviyesini, nabzını ve uyku trendlerini izleyen ilk bebek monitörü olmasıyla dikkat çeken Owlet Smart Sock / Akıllı Çorap ile ebeveynler uykunun keyfini çıkarıyor, hem de bebeklerinin uyku  rutinlerini düzenleyebiliyorlar.
Owlet Smart Sock / Akıllı Çorap

Owlet Care, Amerika’da ebeveynleri doğru zamanda bebekleri hakkında doğru bilgilerle desteklemek ve onların ebeveynlik yolculuğunda daha fazla keyif almalarına yardımcı olmak amacıyla kuruldu. 

Owlet Akıllı Çorap, bebeğiniz uyurken oksijen seviyesini ve kalp atış hızını izleyen ilk bebek monitörü olmasıyla dikkat çekiyor. Kanıtlanmış ve güvenli nabız oksimetre teknolojisini kullanan Owlet Akıllı Çorap, bu yönleriyle mevcut bebek monitörlerinden tamamen farklılaşıyor ve ebeveynlerin bebeğin genel sağlık durumu ile ilgili önemli göstergeleri Owlet uygulaması üzerinden izlemesine olanak tanıyor.

Bebeğinizin ölçülen değerleri önceden belirlenmiş aralıkların dışındaysa, Owlet Akıllı Çorap bu durumu hemen ebeveyne bildiriyor. Değerler normal ise baz istasyonu yeşil renkte yanıyor, ancak bebeğinizin size ihtiyacı olduğunda, sizi uyarmak için farklı ışıklar ve sesler kullanılıyor.

Owlet Akıllı Çorap, bebeğinizin uyku döngülerini izliyor ve zaman içindeki uyku eğilimlerini görüntülüyor. Böylece bebeğinizin belirli alışkanlıklarını fark edebiliyor ve büyüdükçe onun uyku rutinlerini ayarlayabiliyorsunuz. Bunların dışında toplam uyku saatlerini takip edebiliyor; hafif uyku, derin uyku ve gece uyanma geçmişini uygulama üzerinden görüntüleyebiliyorsunuz. Bunların hepsini tek bir uygulama üzerinden yapabiliyor olmanız da en güzel yanı.

Owlet Akıllı Bebek Kamerası
Owlet Akıllı Bebek Kamerası

Owlet Akıllı Bebek Kamerası: Nerede Olursanız Olun Bebeğinizi İzleyin

Owlet bebek kamerası ile nerede olursanız olun, bebeğinizi görüyor, duyuyor ve onunla konuşabiliyorsunuz. Owlet kamera, çift yönlü ses aktarımı sayesinde uygulama aracılığı ile bebeğinizle aranızda iletişim kurmanızı sağlıyor. Telefonunuzda bir işiniz var ve aynı zamanda en değerli varlığınızı da takip etmek istiyorsunuz. Harika çünkü Owlet uygulamasını arka plana atarak diğer işlerinizi yaparken bebeğinizi dinleyebiliyorsunuz!

Nerede olursanız olun, bebeğinizi görüyor ve duyuyorsunuz, ağlama ve hareket sensörleri sayesinde bildirimler alıyor ve anlık müdahalelerde zorlanmıyorsunuz. Kullanıcılar bunu, inanılmaz bir rahatlık olarak tanımlıyor.

Owlet Akıllı Bebek Kamerası
Owlet Akıllı Bebek Kamerası

Ağlama veya hareket algıladığında sizi uyaran kamera sistemi aynı zamanda bu anları kaydederek ağlama kaynağını bulmanıza yardımcı olmayı hedefliyor. Bir şeyden mi korktu? Küçük bir kaza mı yaşadı? Artık sebepleri bulmaya çalışmıyor, kaydedilen ağlama anını izleyerek sorularınıza yanıt alıyorsunuz.

Oda sıcaklığı ve nem seviyesi algılama özelliği sayesinde bebeğiniz için en konforlu alanı yaratmanıza imkan tanıyor.

130° görüş açısı ve 4x yakınlaşma özelliği ile de hiçbir kör noktada kalmadan bebeğinizi izlemenize fırsat veriyor.

Açılışa özel indirimlerden yararlanmak için:

www.owletcare.com.tr
Instagram: @owletturkiye

 

Bir Cevap Yazın