Öpüşmek deyip geçmeyin!

0
1284

Nasıl da bir öpücük insanı bu kadar etkileyebilir değil mi? İki dudağın birbirine değmesinden çok ötede bir şeyler var…

Öpüşmeye dair hiç duymadığınız gerçekler bakın nelermiş:

– Tonlarca sinir ucu
Dudaklarınızda tonlarca sinir ucu var (parmak uçlarınızda bulunanların 100 katı). Bu hassasiyet arzu duymanızı sağlıyor. İşte bu yüzden seks öncesi, esnası veya sonrasında öpüşmek oldukça uyarıcı ve tatmin edici olabiliyor.

– Erkeklerin yüzde 40’ı diyor ki…
Gerçekten uzun ve şehvetli bir öpücük onları anında sekse hazır hale getirebiliyor.

– ‘Sonra görüşürüz’ öpücüklerine dikkat!
Eğer sevgiliniz sıklıkla dudaklarınıza hızlı bir öpücük kondurup, vedalaşıyorsa, bu kendini bırakmadığı ve kolay kolay duygularını açığa vurmadığı anlamına gelebilir. Eğer bu son zamanlarda gelişen bir durumsa, bir uyarı olarak algılasanız iyi olur. İlişkiniz hakkında çelişkiler yaşıyor olabilir.

– Ateşi körükleyin
Bir öpüşmenin tam ortasındasınız ama birleşen sadece dudaklarınız… Eğer vücutlarınız da birbirine temas ederse ısı daha da yükselecektir, bilginize…

– Bir erkeğin kulağını öpmenin en iyi yolu…
Kısacık bir süre kulak memesini emdikten sonra dilinizin ucu ile kulağının dış hattını dolaşmaktır. Hemen ardından kulağını fısıldayacağız edepsiz sözcükler ise alacağınız ekstra puanlar olacaktır.

– Erkekler ateşli bir öpüşmeyi başlatıyorsa…
Partnerlerine libidoyu yükselten testosteron transfer etmek istiyor olabilirler. Bu yüzden biraz agresifleşirse bu sadece onun arzusunu göstermez aynı zamanda sizin de biraz daha ateşlenmenizi istiyor demektir.

– Erkekler daha yatkın
Erkekler kötü öpüşen biriyle yatmaya kadınlardan her zaman daha yatkın.

– Utangaç öpücüklerin sonu gelmeli
Arzulu öpüşmeler kan basıncını yükseltir ve kalp atışlarını hızlandırır ki bu da sizi daha heyecanlı kılar ve orgazm olmanızı kolaylaştırır.

– Kadınların yüzde 54’ü…
18 ila 24 yaş arasında olan kadınların yüzde 54’ü bir başka kızı öptüklerini söylüyor. Bu rakam, 25 ila 34 yaş arasında yüzde 43’e düşüyor.

– Ortaçağ’da kontratlar öpücük ile imzalanıyordu
Kağıt üzerine çizilen X ve hemen ardından bunun üzerine konulan öpücük, Ortaçağ insanlarının sözlerine/onurlarına bağımlılıklarını gösteriyordu. XX’in öpücük simgesi haline gelmesinin kaynağı da budur.

Bir Cevap Yazın