Hayatında başka biri mi var? Aldatılıyor musunuz?

0
994

Hayatının aşkını kaybetme riski mi söz konusu? Panik yok. Önce gerçeği bir anlayalım. Oturduğumuz yerde akıl oyunlarıyla ya da aşırı dozda melankoli ve öfkeyle kalmayacağız. Aldatıldığımızı öğrenmek ve hâkli şüpheler duymak için küçük bir test yapacağız…

 1- Aşık olduğunuz kişiyle aynı koridorda karşı karşıya geldiniz. Siz ona doğru yürürken o ne yapar? Sizi geçip başka bir insana mı yönelir? Eğer size bakıyorsa, bu iyiye işaret. Eğer sizi fark etmesini geçtim siz hiç yokmuşsunuz gibi başka birine yöneliyorsa bu oldukça kötü bir işaret.

2- Aşık olduğunuz kişi aynı ortamdayken size hiç bağırdı mı? Eğer yan yana oturduğunuz zamanlarda da sizinle konuşmak yerine etrafındaki başka insanlarla konuşuyorsa, bu ikinizin birbiriniz için pek de uygun olmadığına bir işarettir.

3- Aşık olduğunuz kişinin dikkatini çekebildiniz mi? Eğer çekemediyseniz bu oldukça kötü bir işaret, özellikle de başkaları dikkatini çekmeyi başarabiliyorsa!

4- Size bir kız/erkek arkadaşından oldukça fazla bahsediyorsa, bu da başkasından hoşlandığının göstergesidir.

5- Eğer aşık olduğunuz kişi ona olan ilginizin farkında olmasına rağmen sizden uzak duruyor ve başka biriyle birlikte olmayı tercih ediyorsa bu da iyiye işaret değil.

6- Dış görünüşüne önem vermeye başladıysa ve siz bu özenin sizin için olmadığının farkındaysanız bu da bir işarettir.

7- Tüm zamanını başkalarıyla geçirmesi, sizinle pek de ilgilenmediğinin göstergesidir.

8- Aşık olduğunuz kişi başkasıyla gördünüzse ve o ‘başkası’nın ailesinden biri olmadığına eminseniz durum pek de parlak değil.

9- Ona dışarı çıkmayı teklif ettiniz ve reddettiyse kesinlikle onu beklemekten vazgeçin. Belki gelecekte aranızda bir şeyler olur ama şimdi değil! Zamana bırakın.

10- Eğer birlikte dışarı çıktığınızda etrafına sürekli başka birini arayan gözlerle bakıyorsa hiç de hoş bir tavır sergilemediğinin farkına varın.

11- Sizin çağrılarınızı reddederken arkadaşlarınızın aramalarını yanıtlıyorsa, beklenti içinde olmayın.

12- Birlikte zaman geçirirken sizden bir şey sakladığı hissine kapılıyor musunuz? Normalde olduğundan daha fazla kekelemesi de bunun belirtilerinden biridir.

13- Bazen, başka birinden hoşlanıp hoşlanmadığını yalnızca ‘hissedebilirsiniz’.

14- Sizinle sevişmek için can atıyor mu yoksa seksi bir görev gibi mi yapıyor? Sevişmeleriniz eskisi kadar ateşli ve sık değil mi? Ondan seks sırasında iyi bir enerji alamıyorsanız hayatında başka birisi olabilir.

Tüm belirtileri göz önünde bulundurarak bir yere varmanız elbette ki mümkün, ama unutmayın en doğru yol aşık olduğunuz kişiye açıkça başka birinden hoşlanıp hoşlandığını sormanız olacaktır

Bir Cevap Yazın