Erkeklere kendinizi özletmenin yolları

0
4499

Erkeklerin ilgisini devamlı canlı tutmak, onların kendilerini özlemesi sağlamak kadınların arzuladığı bir şey ama bu her zaman kolay olmuyor. Eğer sevgilinizin üzerinize titremesini, sizi özlemesini, kısaca ilgiyi hep üzerinizde taşımayı çok istiyorsanız size bu konuda yapması hiç de zor olmayan bazı taktikler verebiliriz. Bunlardan birkaçı… İşte erkeklere kendinizi özletmenin yolları!

1- Romantik mesajlar atın
Önereceğimiz farklı yollardan ilki çok basit, arada bir ona romantik mesajlar gönderin. Örneğin, ilişkinizin ne kadar romantik olduğunu hatırlatır ve son buluşmanızın nasıl muhteşem geçtiğini, onu şimdiden özlediğinizi mesajınıza yazarsanız, onun da sizi özlemesini çabuklaştırırsınız.

2- Kızlarla takılın
İlk öneriye bakıp sırf onunla vakit geçirmeyi de düşünmeyin. Hatta arada kız arkadaşlarınızla dışarı çıkın ve “bu programda erkeklere yer yok” deyip onun gelemeyeceğini belirtin. Bu durum, yani sizin o olmadan da dışarıda hoş vakit geçirebilme ihtimaliniz erkekleri çileden çıkartır ve inanın sizi daha çok özler.

3- Çiçek, çikolata gönderin
Onun işyerine Çiçek, çok sevdiği bir yiyecek göndererek de kendinizi hoş bir yolla hatırlatabilirsiniz. Artık bu devirde böyle jestler sadece erkekler tarafından kadınlara yapılır diye düşünmeyin, siz fark yaratın. Hem belli mi olur onu öyle etkilersiniz ki günün sonunda o da size çok hoş bir sürpiz yapar.

4- Öğle yemeği notu
Yine sizden uzakta iken, bu kez öğlen yemeğine nereye gidiyorsa öğrenip kısacık bir notu ulaştırabilirseniz tam da eski zamanlardaki gibi romantik olmaz mı? Bu şekilde bir not almak kimden olursa olsun insana enteresan gelir. Hele o not sizden geliyorsa ve sevgi sözcükleri içeriyorsa hedefi tam 12’den vurdunuz demektir.

5- Onu şaşırtın
Erkek arkadaşınızın sizi her zaman özlemesini istiyorsanız ona hoş sürprizler yapın. Bunun sağlam yollarından biri de, dışarı yemeğe çıkacağınızı sandığı bir gün ona yemekler yapıp çok güzel bir sofra hazırlamaktır. Sizin belki o güne kadar hiç bilmediği bir yönünüzü görecek ve kendisine ne kadar uygun bir kız arkadaşı olduğunu düşünecektir. Atalarımız boşuna “erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer” dememişler.

6- Sizi aramasını bekleyin
Kendinizi özletmenin başka bir yolu da onun sizi aramasını sağlamaktır. Sürekli sizin onu aradığınızı mı farkettiniz ya da hep siz mi mesaj yolluyor, hal hatır soruyor veya görüşmek istiyorsunuz, hemen ara verin. Bir süre sizden ses seda çıkmazsa emin olun bu taktik de etkili olacaktır ve er ya da geç o sizin peşinize düşecektir. Yeter ki siz sabır göstermesini bilin.

7- Sabah seksi
Kendinizi özletmek için son önerimiz sabah seks yapmanız. Neden mi? Geçirdiğiniz bu keyifli sabah ikinize de iyi geleceği gibi onun gün boyunca sizi düşünmesini sağlar. İlişkinize hoş bir tat katmakla kalmaz, sabahları yapılan seks mutluluk hormonunu tetikler, böylece çiftlerin gün boyu daha aşk dolu ve birbirine bağlı hissetmelerini sağlar.

Bir Cevap Yazın