Ceyda Düvenci Sleepy Natural kadın pedi reklamlarında!

0
1737

Bu yılın başında Sleepy’nin marka yüzü olarak üç farklı bebek bezi reklam filmi ile ekranlara gelen ünlü oyuncu ve örnek anne Ceyda Düvenci, bu kez yeni kadın pedi Sleepy Natural için kamera karşına geçti.

Tüketicilerin gün geçtikçe doğal içerikle üretilmiş ürünlere yöneldiğini söyleyen Sleepy Pazarlama Müdürü Gülşen Bakır; özel hayatında doğal içerikten üretilmiş ürünleri tercih etmesi nedeniyle Sleepy Natural reklam iletişiminde Ceyda Düvenci’nin marka yüzü olarak benimsendiğini belirtti.

Türk markası Sleepy, 60’dan fazla ülkeye ihraç ediliyor
Faaliyetlerine 2004 yılında çocuk bezi üretimiyle başlayan Eruslu Sağlık Ürünleri Sanayi ve Ticaret A.Ş., Sleepy markasını hayata geçirerek sektöründe emin adımlarla yürümeye devam ediyor. 2010 yılında, yetişkin hasta bezi, ıslak havlu ve cep mendili; 2013 yılında hasta altı örtüsü üretimine de başlayan Eruslu Sağlık, gelişerek ilerleyerek sektörüne yeni bir soluk getiriyor.  2017 yılında kadın pedi üretimine başlıyor.

Eruslu Sağlık bugün ayda;
220 milyon ped çocuk bezi,
10 milyon ped hasta bezi,
10 milyon ped hasta altı örtüsü,
10 milyon paket ıslak havlu
11 milyon paket cep mendili
100 milyon adet hijyenik kadın pedi ile üretim kapasitesi bakımından sektörünün en önde gelen kuruluşları arasında.

Eruslu Global Şirketler Topluluğuna bağlı olan ve dünya genelinde 60’tan fazla ülkeye ihracatı, yaygın yurt içi satış yapılanmasıyla Eruslu Sağlık, tüketici memnuniyetini her zaman en üst seviyede tutarak, onlara dünya standartlarının da üstünde, en yüksek kalitede ürünler sunuyor. Yenilikleri ve teknolojik gelişmeleri yakından takip eden Eruslu Sağlık, tüm ihtiyaçlara anında ve kaliteli çözümler sunmak için mevcut ürünlerini geliştiriyor ve
tüketicileri için sektöre her zaman yeni ürünler kazandırıyor.

Reklam Künyesi:

Reklamveren: Eruslu Sağlık

Marka: Sleepy Natural

Reklamveren Yetkilisi: Gülşen Bakır

Reklam Ajansı: İlancılık

Müşteri İlişkileri: Atılay Bingöl, Lora Cemal

Kreatif Grup: Mithat Çalışkan, Duygu Yücel, Eymür Oskay, Yılmaz Şahin

Dijital Ajans: Digital Panzehir

Prodüksiyon: Red Elephant

Yönetmen: Evin Dooms

Post-Prodüksiyon: Sinefekt

Müzik: Onur Cumaoğlu

 

 

Bir Cevap Yazın