Bu yıl saçlarda hangi renk moda? İşte 2018 Saç modası

0
1129

Saçlarımızla ilgili değişikliğe gittiğimiz zamanlar sadece moralsiz ve depresif dönemler değil. Bu haksız söylemi çürütelim, hanımlar. Cesur ve yenilenmekten korkmayan kadın doğal ve genç görünümlü tonları iyi bilir! 2018 saç trendlerini açıklıyoruz… İşte 2018 saç modası hakkında bilmeniz gerekenler!

Kahküller çok moda ama siz yüzünüze yakışan bir saç kesimini tercih edin

2018 saç trendleri oldukça oldukça havalı ve iddialı modellerle hayatımıza girdi. Bu yıl geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi renkli saçların yükselişi devam edecek, standardın dışına çıkan çarpıcı saç modelleri yükselişte. 2018 saç modeli trendlerinde karşımıza çıkan en dikkat çekici detaylardan biri de nostaljik saç modelleri. Kuaförünüz modern dokunuşlarla nostaljik modelleri harmanlayabilir ve yüzünüze yakışan bir saç modeli kestirebilirsiniz. Özellikle yüzünüze yakışıyorsa kahkül kestirmenizi tavsiye ederiz. Aslı Enver‘in kahkülleri size bu konu da ilham verebilir…

Doğru saç rengini kullanarak daha genç görünmeniz mümkün. İşte daha doğal ve daha genç görünmenizi sağlayacak tavsiyeler…

Sizin renginiz hangisi?

Çarpıcı ve uçuk renkler 20’li yaşlardaki kadınlar için ideal olabilir. Fakat olgun kadınların daha yaşlı görünmesine yol açar.

Kızıl: Daha çok kestane rengine yakın tonları tercih edin. Ateş kırmızısına yakın renklerden uzak durmakta fayda var.

Kahverengi: Siyaha yakın ve çok koyu kahverenginden ziyade sütlü kahverengini kullanın. Saçınızı gölgelendirerek biraz renklendirin. Bu uygulama size bir kaç yıl kazandıracaktır.

Sarı: Bal rengine yakın sarılar nefistir. Platin sarısı cildinizi soluk gösterebilir.

Saçınızı tek bir renge boyatmayın. Aşırıya kaçmadan, saçınız rengine yakın tonlarda gölgeler yaptırın. Böylelikle hem daha doğal hem de daha sağlıklı görünecektir.

Saçla ilgili trendleri kaçırmamanızı öneriyoruz. Kuaförünüzde mutlaka birçok güncel renk kataloğu vardır. İsteyin ve inceleyin. Hem sayısız web sitesi de emrinizde.

Bir Cevap Yazın