2023 yaz tatili için en iyi kiralık villa önerileri

1
2857
Bodrum Airbnb Villa Kiralama
Bodrum Airbnb Villa Kiralama

Salgın nedeniyle 3 yıldır maskeli ve mesafeli tatil yapıyoruz. Yakında maskeler tamamen hayatımızdan çıkacak ve özgürce tatilimizi yapabileceğiz. Bu arada ekonomik kriz derinleşirken tatile gitsek bir dert, gitmesek gönül razı değil. Bu yaz sezonunda en çok ön plana çıkan tatil konsepti ise gözlerden ve kalabalıktan uzak sosyal mesafeli tatil. İzole tatil deyince aklımıza ilk olarak kiralık villa , tekne ile denize açılma, kamp-karavan tatili geliyor. Sizler için Türkiye’de villa kiralama ile ilgili en iyi seçenekleri araştırdım.

Bu yaz hayalim Akdeniz ve Ege’de tatil yapmak. Akdeniz bölgesi için Antalya, Kaş, villa kiralamayı ve bestofvilla.com’dan bütçeme göre havuzlu villa seçeneklerini araştırıyorum.

Gökçeada’da da Çelik Surf Center’da sörf hocam Ali Uğur Çelik’le yakında sörf derslerimize başlarız. Gökçeada’da tatil yapmak isteyenler aşağıdaki yazımı okuyabilirler.

İzole tatilin adresi Gökçeada’da tatil yapacaklar bu yazıyı mutlaka okuyun!.. Okumak için tıkllayın..

2023 yaz tatili için sahibinden villa kiralama önerileri

Son yıllarda daha çok butik oteller ve villada konaklamayı tercih ediyorum. Büyük otellerde her şey dahil konsepti hiçbir zaman bana hitap etmedi. Keza koronavirüs salgını nedeniyle devasa denilebilecek oteller tatilcilere olukça uzak geliyor. Artık insanlar daha izole tatil seçeneklerini araştırıyor ve şatafattan uzak minimalist bir şekilde tatillerini yapmak istiyorlar.

Aslında benim tatil zevkim daha önce de izole tatil konseptinden yanaydı. Örneğin Olimpos’ta bungalowlarda kalır, Ege ve Akdeniz’de tekne ile mavi yolculuğa çıkarım. Çok keyfim yerindeyse cruise turları ile Yunan adaları tatilini tercih ederim. Son yıllarda ıssız kadın kimliğimden taviz vermeyip, Gökçeada’yı da tatil rotama ekledim. Canım ne zaman seyahat etmek isterse bu seçeneklerden birini değerlendiriyorum.

Kiralık villa fiyatları

Bu yaz villa tatili de çok revaçta. Sevdiğiniz arkadaşlarınızla, eşinizle veya sevgilinizle beğendiğiniz bir villada herkesten izole tatil yapabilirsiniz. Bazı villalarda 7-8 oda bile oluyor. Bu da demek oluyor ki kız 4-5 kız arkadaşınızla tatile çıktığınızda oldukça ekonomik bir fiyata lüks bir tatil yapabiliyorsunuz. Örneğin 1000 TL’ye günlük villa kiraladığınızda kişi başı 200 TL gibi günlük konaklama masrafınız oluyor. Daha uygun seçenekler de yok değil. 200 TL’den başlayan fiyatlarla residence veya bahçeli şirin evler de kiralayabilirsiniz. Kalacağınız yerin konumuna göre bu fiyat daha da düşebilir. 2-3 yataklı ekonomik bir ev de kiralayarak, arkadaşlar arasında masrafı paylaşabilirsiniz. Böylelikle ekonomik olarak belirsiz bir dönemde hem ekonomik hem konforlu ve izole bir tatil yapma imkanınız olur.

Ben tatillerimde artık arkadaşlarımla birlikte bestofvilla.com‘u tercih ediyorum.

Villa kiralama sitelerini tavsiye ediyor musunuz? 

Son yıllarda villa kiralama siteleri de son derece revaçta olmaya başladı. Ben villa kiralama sitelerinden bestofvilla.com tercih ediyorum. Nedenine gelince… Bestofvilla, uluslararası bir marka ve dünyanın bir çok yerinde milyonlarca kişi bu sistemi kullanıyor. En önemlisi ev sahipleri ve misafirleri koruyan politikaları var. Diğer birçok kiralama şirketleri bu anlamda kurumsal olarak güven vermiyor ve açıkçası tatile gittiğimde bir sürü sorunla baş başa kalmak istemiyorum. Halbuki bestofvilla.com daha önce evde kalan kişilerin yorumlarını okuyabiliyorum. Genel olarak kaldığım evlerden ve bu ekosistemde tanıştığım insanlardan gayet memnunum.

Bir de işin sahibinden.com aracılığıyla yazlık villa kiralama durumu var ki onu hiç denemedim bile. Çünkü sahibinden.com’dan bu hizmeti almak hem güvenlik hem de hijyen konusunda mantıklı gelmiyor. Bunun yerine gerçekten bu işi benimsemiş ve misafirlerini memnun etmek için çaba gösteren ve işi seyahat-konaklama hizmetleri olan firmaları tercih ediyorum.

Bestofvilla.com en iyi kiralık villalar

Bu yaz tatil yapacağım bestofvilla.com ’da ki kiralık villaları incelerken, sizler için de faydalı olması açısından notlarımı paylaşmak istedim. Dilerseniz buraya tıklayarak, indirimli de konaklayabilirsiniz. Buyurunuz, yaz tatili için bestofvilla.com ’daki en güzel villalar…

Kaş - Kalkan Yazlık Villa Kiralama
Kaş – Kalkan Yazlık Villa Kiralama

Kaş / Kalkan yazlık villa kiralama

Antalya‘da bulunan Kaş ve Kalkan bölgeleri marka değeri olan bir tatil cenneti haline gelmiştir. Her yıl neredeyse 12 ay yerli ve yabancı turistin ziyaret ettiği hatta yerleşmeye başladığı bir yer haline gelmiştir. Kaş bölgesine ister karayolu ile gelebilir isterseniz hava yolu ile rahatça gelebilirsiniz. Ancak sizlere tavsiyem hava yolu ile gelecekseniz Antalya hava limanı yerine Dalaman hava limanını tercih etmeniz olacaktır. Çünkü Antalya hava limanı yaklaşık 4-4.5 saatlik bir hava limanından Kaş’a yolculuk sürebilmektedir. Dalaman hava limanını tercih ederseniz yaklaşık 1.5 saatte Kaş’a gelebilirsiniz. Bu noktada bestofvilla.com ‘u tercih etmemim sebebi havalimanından villaya geçişte tamamıyla yardımcı olmaları. Transfer istemeniz halinde sizi havalimanından alıp villanıza kolayca yerleşmenizi sağlıyorlar. Bundan sonraki süreçte de size tatilin tadını çıkarmak kalıyor.

Antalya kiralık havuzlu villalar
Antalya kiralık havuzlu villalar

Kalkan villa kiralama

Kalkan villaları ile sizi kendisine hayran bırakıyor. İnsan düşünmeden duramıyor. Kim bilir bu güzel ve şirin evlerin çatısı altında ne hikayeler, ne aşklar yaşandı… Eskiden bu tür bir villada kalmanız için oldukça varlıklı bir ailede dünyaya gelmeniz gerekiyordu. Şimdi bestofvilla.com sayesinde birbirinden güzel evlerde imkanımız ölçüsünde konaklayıp, başka bir hayatı deneyimleyebiliyoruz. Kalkan’da bu türde kiralayabileceğiniz pek çok villa bulunuyor. Seçin, beğenin ve rezervasyonunuzu bestofvilla.com aracılığı ile kesinleştirin.

Kiralık havuzlu villalar
Kiralık havuzlu villalar

En güzel Kiralık Villa:

Antalya Kaş Kalkan yalı bölgesinde bulunan villa eşşiz bir manzaraya sahip.2 kişilik olan bu villa Doğa içinde tamamen korunaklı taş duvarları bulunuyor. Çok özel romantik bir vakit geçirebileceğiniz deniz, ada ve orman manzarasına sizi karşılıyor. Ayrıca size özel bir havuz ve jakuzi bulunmaktadır. Bence çok fazla anlatmaya gerek yok. Fotoğraflarını görünce siz de hayran kalacaksınız. Ayrıca denize ve plaja uzaklığı 500 metre mesafedir. Önerdiğim villayı buraya tıklayarak inceleyebilirsiniz.
kalkan kiralik villa 5 kalkan kiralik villa 3 kalkan kiralik villa 2 kalkan kiralik villa

Ayrıca buna benzer onlarca villa seçeneği için mutlaka bestofvilla.com ziyaret edin. Tercih yapmanıza yardımcı olacak yetkililer ile görüşebilirsiniz. Ayrıca firmanın TURSAB kaydı da mevcuttur. Güvenle rezervasyon yapabilirsiniz. Her türlü sorunuza cevap alabilirsiniz.

Bestofvilla.com evlerinde indirimli kalmak için davet linkimi kullanabilirsiniz.
KİRALIK VİLLADA İNDİRMLİ TATİL YAPMAK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

1 YORUM

  1. Özellikle pandemi de ailemizle birlikte kalabalıktan uzak bir tatil hem güvenilir hemde sağlıklı olabilir. Özellikle tatil bölgelerindeki günlük kiralık villalar bu konuda problemleri çözüyor. Güzel ve faydalı kaynak için teşekkürler.

Bir Cevap Yazın