Yeni çocuk kitabı ‘Ceylan’ın Yolu Nasıl Aslan’a Çıktı?’ minik okurlarla buluştu!

1
221
Ceylan'ın Yolu Nasıl Aslan'a Çıktı?’ çocuk hikaye kitabı çıktı
Ceylan'ın Yolu Nasıl Aslan'a Çıktı?’ çocuk hikaye kitabı çıktı

Kayseri Şehir Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Asistanı Dr. Mustafa Orhan Duyar, yeni çocuk kitabı ‘Ceylan’ın Yolu Nasıl Aslan’a Çıktı?’ ile minik okurları sevimli bir maceraya davet ediyor. Dr. Duyar’ın çocuklar için kaleme aldığı bu özgün eser, hata yapmaktan korkmayan, korktuğu şeylerden güzel gelişmeler elde edebilen, kızdığı şeylerden faydalı sonuçlar çıkarabilen ve hayatla barışık bireyler olarak yetişmelerine yardımcı olmayı amaçlıyor.

Dr. Mustafa Orhan Duyar
Dr. Mustafa Orhan Duyar

Kitap, 0-7 yaş grubuna hitap eden, el işi çizimlerle süslenmiş bir okul öncesi masal kitabı niteliği taşıyor. Dr. Duyar’ın özgün hikayesi, sevimli ceylanlar ve cesur aslanlar arasında geçen tatlı bir yarışı anlatıyor. Okurlar, ormanı ışıl ışıl aydınlatan yıldızları gökyüzünden toplayan gizemli olayları keşfederken, birlikte eğlenceli ve öğretici bir maceraya atılıyorlar.

Ceylan'ın Yolu Nasıl Aslan'a Çıktı?’ çocuk hikaye kitabı çıktı
Ceylan’ın Yolu Nasıl Aslan’a Çıktı?’ çocuk hikaye kitabı çıktı

Hayal dünyasını genişleten bir macera

Dr. Duyar, kitabıyla ilgili yaptığı açıklamada, “Çocuklarınızla birlikte keyifle okuyabileceğiniz bu kitabın, hayal gücünü besleyerek onların geleceğe umutla bakmalarını sağlayacağına inanıyorum. Bu eserimle, minik okurlarımızın cesaret ve hayal gücüyle donanarak, hayatın zorluklarıyla başa çıkmayı öğrenmelerine katkıda bulunmak istedim.” dedi.

‘Ceylan’ın Yolu Nasıl Aslan’a Çıktı?’ kitabı, çocuk edebiyatında fark yaratmayı hedefleyen bir doktorun özverili çalışmalarının bir ürünü olarak dikkat çekiyor. Kitap, minik okurlara hata yapmanın korkulacak bir şey olmadığını, her zorluğun üstesinden gelmenin mümkün olduğunu ve hayatın güzelliklerini keşfetmenin önemini anlatarak, eğlenceli bir öğrenme deneyimi sunmayı hedefliyor.

Dr. Mustafa Orhan Duyar’ın ‘Ceylan’ın Yolu Nasıl Aslan’a Çıktı?’ isimli eseri, çocukların hayal dünyalarını beslemeyi ve onları olumlu değerlerle donatarak yetişmelerine katkıda bulunmayı amaçlıyor. Anne Bebek Kulübü uzman kadromuzda yer alan hocamızın kitabını kutluyor, bu sevimli eserin nice minik okura ulaşmasını diliyoruz 🙂 

1 YORUM

Bir Cevap Yazın