Takip etmeniz gereken en popüler Instagram anneleri

0
13675
Instagram anne bebek hesapları
Instagram anne bebek hesapları

Instagram annesi olmak bugünlerde çok popüler. Hamile anneler, bebek haberini alır almaz bebeğinin yaşam yolculuğunu an be an paylaşıyor. Eğer Instagram’ı seven anneysen ve bu yazıyı okuyorsan, mutlaka sana hitap eden ve takip etmek isteyeceğin bir instagram annesi hesabı bulacaksın. İşte Instagram’ın en sevilen anne bloggerları ve Influencer anneler!

Instagram’ın en iyi anne bebek hesapları hangileri? 

Annelik, şu hayatta yaşayabileceğimiz en özel tecrübelerden birisi. Bu özel döneminin hakkını vermek ve geriye güzel anılar bırakmak pek çok annenin ortak düşüncesi. Tam da bu  noktada Instagram imdadımıza yetişiyor. Dünyanın dört bir yanından instagram anneleri hamilelik serüvenlerini, hamilelikte yaşadıkları sıkıntıları, doğum hikayelerini, bebeklerini büyütürken yaşadıkları zorlukları ve sevinçleri diğer Instagram anneleri ile paylaşıyor. 

Instagram’ın bu kadar popüler olması sebebiyle pek çok anne de sosyal ağda evinin kapılarını Instagram’a açıyor. Instagram annelerinin evleri, evlilikleri, düğünleri, evlerinin dekorasyonları ve tercih ettiği markalar takipçileri tarafından oldukça yakından takip ediliyor. Instagram’ın Influencer annelerinin tavsiye ettiği ürünler e-ticaret sitelerinde adeta yok satıyor. Ancak istenmeyen olaylar da olmuyor değil. Çocuklarını etkileşim hırsına kapılarak hırpalayan anneler de medyaya yansımış durumda. Hatırlarsanız instagram’da fenomen bir anne 3 yaşındaki çocuğunu tekmelemişti. Çocuğun şiddete uğramasının nedeni ise poz vermemesiydi!.. Bir başka sosyal medya annesi ise  çocuğu bir parça minik kurabiye yedi diye etmediği hakareti bırakmamış, olay ana haber bültenlerine kadar yansımıştı. İster istemez insan bu paylaşımlar yapılırken çocukların ne tür bir muameleye maruz kaldığını merak ediyor. 

Diğer taraftan işin bir de hukuki boyutu var. Artık mahkemelerde instagram annelerinin yaptıkları paylaşımlar aleyhlerinde delil olarak kullanılıyor. Boşanma sürecinde babalar, çocuğumu reklam malzemesi yapıyor diye çocukların velayetlerini annelerden alabiliyorlar. Çocuklar da istemediği fotoğrafların ebeveynleri tarafından paylaşılması nedeniyle 18 yaşına geldiğinde bu fotoğraflar ile ilgili “kişilik haklarının ihlal edildiği” gerekçesi ile anne ve babalarına dava açma hakkına sahipler. 

Instagram’ın en sevilen anne ve bebek hesapları

Yukarıda bahsettiğimiz hassasiyetlere dikkat eden, bilgi ve tecrübesi ile birçok anneye yol gösteren en faydalı ve keyifli anne hesaplarını listeledik. Siz de radarımızdan kaçan, beğenerek takip ettiğiniz Instagram anne, bebek, hamile anne  hesaplarını bu yazının altına yorum olarak yazabilirsiniz. 

Instagram’ın en iyi anne bebek hesapları sıralaması takipçi sayısına, etki gücüne,  popülarite, işbirliği ve sosyal iletişim başarısı baz alınarak yapılmıştır.

Instagram Anne Bebek Kulübü - anne bebek sayfası tavsiye
Instagram Anne Bebek Kulübü – Anne Bebek Sayfası

Anne Bebek Kulübü (@annebebekkulubu) 

Internet sitemiz AnneBebekKulubu.com’un Instagram sayfasını haliyle takip etmenizi öneriyoruz. Internet sitemiz ve sosyal medya hesaplarımızın içerikleri tamamen alanında uzman doktorlar tarafından hazırlanıyor. Ağırlıklı olarak anne çocuk sağlığı konularında ürettiğimiz içerikleri okuyucularımızla paylaşıyoruz. Instagram canlı yayınlarımızla okuyucularımızı doktorlar ve alanında uzman kişilerle buluşturuyor, merak ettiğimiz soruların cevaplarını birlikte arıyoruz. Sponsor firmalardan aldığımız desteklerle düzenli olarak takipçilerimize birbirinden güzel hediyeler gönderiyoruz. Hala takip etmiyorsanız, ailemize katılmak için Instagram sayfamıza bekliyoruz. Anne Bebek Kulübü Instagram sayfasını takip etmek için tıklayın!

@hekimanne - Uzm. Dr. Görkem Astarcıoğlu Instagram Sayfası
@hekimanne – Uzm. Dr. Görkem Astarcıoğlu Instagram Sayfası

Dr. Görkem Astarcıoğlu (@hekimanne) 

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Görkem Astarcıoğlu, Instagram’ın en sevilen doktor annelerinden birisi. “Bebek Rehberi İlk Bir Yıl” kitabının yazarı ve taze bir girişimci. Düzenli olarak yaptığı güncel paylaşımlarla aileleri bilgilendiriyor, yaptığı canlı yayınlarla ve soru cevap postlarıyla binlerce annenin endişelerini gideriyor. Çok cana yakın, yardımsever ve işbirlikçi.Aynı zamanda Anne Bebek Kulübü uzman kadrosunda yer alıyor. Takip edip, tanışmazsanız çok şey kaybedersiniz.

@guncel_anne - Um. Dr. Elif Pınar Çakır Instagram Sayfası
@guncel_anne – Um. Dr. Elif Pınar Çakır Instagram Sayfası

Dr. Elif Pınar Çakır (@guncel_anne)

Instagram’ın en eski ve güncel içerik paylaşan doktor annesi. Her gün 3 post paylaşıp, takipçilerini en güncel gelişmelerden haberdar ediyor. “Bebekler Ne İster” isimli kitabı en iyi bebek bakım kitapları arasında yer alıyor. Şu günlerde ikinci kitabının hazırlıkları içerisinde. Çok çalışkan, çok sempatik ve özverili bir anne. Enerjisine ve üretkenliğine hayran olmamak elde değil. Bir çok marka ile işbirliği yapıyor, canlı yayınlarla binlerce aileye ulaşıyor.

Uzman Bebek Hemşiresi Sevim Kuruçay Çam
Uzman Bebek Hemşiresi Sevim Kuruçay Çam

Sevim Kuruçay Çam (@sevimkurucaycam)

Uzman Bebek Hemşiresi Sevim Kuruçay Çam, Instagram sayesinde tanıştığım çok kıymetli bir arkadaşım. Sayfasında anneler için sürekli güncel bilgiler ve yenidoğan bebek bakımı ile ilgili tavsiyelere yer veriyor. Sponsor markaların katkıları ile canlı yayınlar ve online eğitimler gerçekleştiriyor. Evde kaldığımız şu günlerde paylaştığı faydalı bilgilerle annelere adeta online bir rehber görevi üstleniyor. Kendisi her ne kadar Instagram’a geç giriş yapmış olsa da cemiyet hayatında oldukça yakından tanınan bir isim. Ülkemizin önce gelen şirketlerinin veliahtları Sevim Hemşire’nin eline doğmuş. Eti Holding, Demirören, Çarmıklı, Tab Gıda, Dedeman ailesi, Grand Yazıcı otellerinin sahibi Yazıcı ailesi bebeklerini Sevim Hemşire’nin şefkatli ellerine emanet etmişler.

Yeşim Salkım, Özge Özberk, Petek Dinçöz, Şahan Gökbakar, Burak Yılmaz, Nur Tuğba Akgül, Gizem Hatipoğlu, Doğa Rutkay, Pelin Akil ve Azra Akın gibi ünlüler de Sevim Hemşire’den destek alarak bebeğini büyüten anneler arasında yer alıyor. Sıradaki bebek de kısmet olursa benim bebeğim olsun inşallah. Kendisi Instagram’da kesinlikle takip etmeniz gereken, samimi ve iş birliğine açık bir isim. Hatta takip etmek yetmez, mutlaka tanışın ve arkadaş olun.

@bebeimgeliyor - Esra Ertuğrul ınstagram sayfası
@bebeimgeliyor – Esra Ertuğrul ınstagram sayfası

Esra Ertuğrul (@bebeimgeliyor)

Instagram’ın en tecrübeli annelerinden. Hem kendi çocuğu Altuğ’u büyütüyor, hem de yeni annelere tecrübeli bir bebek hemşiresi olarak destek oluyor. Korona günlerinde en aktif dijital içerik üreten uzmanların başında geliyor. Hamilelikte ve emzirme döneminde beslenme, ek gıda ve bebek yemekleri hazırlama, yenidoğan bebek bakımı, tuvalet eğitimi ve ilk yardım eğitimleri ile annelerin ihtiyacı olduğu tüm konularda online eğitimler düzenliyor. Canlı yayınlarda annelerin en çok merak ettiği soruları yanıtlıyor. Yakın zamanda çıkardığı “Emziren Anneler Soruyor” isimli kitabıyla da anne sütünün mucizelerini ve emzirmenin püf noktalarını anlatıyor. Mütevazı kişiliği ve iş birliğine açık olması nedeniyle pek çok markanın çalışmak için tercih ettiği bir isim. Hem tanışmanızı, hem de takip etmenizi tavsiye ederim. Bonus olarak bugünlerde bana poğaça yapacak, davet edeceği gün için sabırsızlanıyorum… 

@mutfakta_bebek_var - Kadriye Altınbaşak Instagram Sayfası
@mutfakta_bebek_var – Kadriye Altınbaşak Instagram Sayfası

Kadriye Altınbaşak (@mutfakta_bebek_var) 

Ek gıda tarifleri ve aile hayatıyla Instagram annelerinin gönlünü kazanmış, şimdilerde 3. bebeğine hamile, Sahra ve Asya’nın biricik annesi ve İsmail eniştenin sevgili eşi oluyor kendileri. Aile hayatı, annesi, eski eşi ve şimdilerde korona günlerinde geçirdiği Amasya’daki köy hayatı yakından takip ediliyor. Geçtiğimiz aylarda çıkardığı kitabi “Ne Bileyim Seviyo Sandım” satış rekorları kırarak en popüler kitaplar arasında yer aldı. Hayat hikayesinin bir bölümü bu kadar olmaz dedirten, ağzından dinlerken insanı ağlatacak, içini paramparça edecek cinsten. Şimdilerde mutlu, huzurlu, çayırlarda keklik gibi sekerek köy hayatının keyfini sürüyor…

 

@serapoguztan ve kızı Tanem
@serapoguztan – Serap Oğuz Tan Instagram Sayfası

Serap Oğuz Tan (@serapoguztan) 

Instagram’ın en popüler annelerinden biri Serap Oğuz Tan. Instagram annesi olmanın hakkını veriyor. Kurucusu olduğu Mutlu Villa’da anne buluşmaları organize ediyor, baby shower partileri gerçekleştiriyor, markalarla iş birliği yapıyor. Kızı Tanem ve eşi ile birlikte masal tadında fotoğraflar paylaşıyor. Şahsen tanıdığım sempatik, işbirlikçi ve samimi. İş disiplinine hayran olduğum, çok çalışkan ve üretken bir kadın. Koronavirüs günlerini en verimli geçiren isimlerin de başında geliyor. Evde olduğumuz günlerde boş durmayıp, “Bugüne Dek Neredeydin Sen” isimli kitabını yazdı. Çok yakında kitabı bütün kitapçıların raflarında yer alacak. Kitabı okumanızı, Serap’la da tanışmanızı tavsiye ederim.

 

@ecevahapoglu Instagram Sayfası
@ecevahapoglu – Ece Vahapoğlu Instagram Sayfası

Ece Vahapoğlu (ecevahapoglu)

İşim gereği bu zamana kadar pek çok ünlü isimle çalışma fırsatı buldum ancak Ece Vahapoğlu kadar samimi, çalışkan ve yaptığı işe saygı duyan bir başkası ile tanışmadım. Koronavirüs günlerinde neredeyse her gün çalıştı. Yeri geldi takipçilerine spor yaptırdı, yeri geldi uzmanlarla gerçekleştirdiği canlı yayınlarla annelik deneyimlerini paylaşarak pek çok annenin sorularına cevap aradı. Kitap yazdı, yoga yaptı, pek çok markayla başarılı çalışmalara imza attı. Aynı zamanda kendisi fit21 markasının kurucusu olup, spor yaparken kendi markasının ürünlerini giymektedir. Hem çalışması, hem de iletişimi çok kuvvetli ve mutlaka sosyal medyada takip etmeniz gereken bir isim. Şimdilerde Oğlu Efe ve eşi @cikobey‘ le tatilde.

@eylulonline Instagram sayfası
@eylulonline- Eylül Öztürk Instagram Sayfası

Eylül Öztürk Özkan (@eylulonline)

Eylül Öztürk Özkan ve eşi Barış Kenan Özkan’ın evlilikleri, Eylül’ün hamileliği ve doğumu uzun zamandır sosyal medya kullanıcıları tarafından severek takip ediliyor. Özellikle Alex kuşunun doğumu sonrası Eylül’ün annelik serüveni birçok anneye ilham oldu. Kara çocuk Alex, resmen gözümüzün önünde büyüdü desek yalan olmaz. Yakında bir kız kardeşi de olacak, onu da sabırsızlıkla bekliyoruz. Ayrıca bol hediyeli çekilişleri, ailece çılgınlıkları ve gerçekleştirdiği yardımlarla Eylül, hepimizin çok sevdiği bir kadın girişimci.

 

@seymasubasi ve kızı Melisa Ilıcalı
@seymasubasi Instagram Sayfası

Şeyma Subaşı (@seymasubasi) 

Şeyma Subaşı, genel geçer kuralları yıkmış ve kendini olduğu gibi kabul ettiren bir isim. Acun Ilıcalı ile olaylı evlilikleri, meclis gündemine taşınan nafakası, İtalyan aşkı Guido Senia ile olan beraberliği ve kızı Melisa ile ilişkileri derken adeta sosyal medyanın gündemini belirliyor desek yalan olmaz. Koronavirüs nedeniyle kızı Melisa’dan bir süre ayrı kalan Şeyma Subaşı nihayet kızına kavuştu ve şu günlerde normalleşmenin tadını beraber çıkarıyorlar. Şeyma Subaşı, her ne kadar birçok kesim tarafından ağır bir şekilde eleştirilse de, anneliği ve hayatı yargılansa da o bu durumu pek de umursamıyor gibi. (Umursamazlıkta Şeyma gibi olun!) Onu eleştirenlere dikkat ediyorum da özellikle ona benzemeye çalışanlar. Fark ettiniz mi bilmiyorum ama birçok kadın saçlarını Şeyma’nın saç rengine, gözlerini Şeyma’nın badem gözlerine, dudaklarını Şeyma’nın dudaklarına benzetmeye çalışıyor. Hani sevmiyor, ölesiye eleştiriyordunuz? Şeyma’yı bu posta dahil etmemizin nedeni herkesi kendi hayatıyla kabul etmemiz gerektiği için. Şeyma da bir anne, hem de çok güzel bir anne. Umarız çocuğu bahane edilerek ağır hakaretlere ve siber zorbalığa maruz kalmaz.

@hazalkaya Hazal Kaya Instagram Sayfası
Hazal Kaya ve oğlu Fikret Ali

Hazal Kaya (@hazalkaya) 

Hazal Kaya’ya annelik o kadar çok yakıştı ki… babasına tıpatıp aynısı olan Fikret Ali, bugünlerde bakışlarıyla kalbimizi eritiyor. Hazal Kaya’nın da annelikle ilgili olan görüşleri, anne olmayan kadınlarla ilgili söyledikleri, çocuğunun eğilimi sorulunca vereceği tepki ile ilgili soruya verdiği cevap derken pek çok hareketiyle takdir topladı. Anne olmayan kadınlara yapılan psikolojik baskı ile ilgili söyledikleri de gerçekten çok iyi bir durum tespiti oldu. Keza geçtiğimiz günlerde Larissa Gacemer’e kurulan çocuk doğurma baskısı ve Larissa’nın çocuğu olmadığı ile ilgili yaptığı açıklama içimizi burkmuştu.  Bu nedenle Hazal Kaya’nın yaptığı açıklamayı burada tekrar hatırlatmakta fayda görüyorum: “Doğurmak istemeyebilirdim. Bu beni daha az kadın yapmazdı. Anne olmak istemeyen kadınları daha az kadın yapmıyor. Anneliğin kutsanmasından çok rahatsız oluyorum. Bunun da kadınlara bir baskının yolu olduğunu düşünüyorum. Dünyada herhangi bir canlıya karşılıksız emek veren herkes benim için annedir.”

@ebruzulfikaroglu - Instagram Sayfası

@ebruzulfikaroglu – Instagram Sayfası

Op. Dr. Ebru Zülfikaroğlu (@ebruzulfikaroglu)

Bir milyonu aşkın takipçisi ile instagramın en popüler doktorları arasında yer alıyor. Kadın Hastalıkları Doğum ve Genel Cerrahi Uzmanı. Aynı zamanda bir vajinismus terapisti. Birçok takipçisi cinsel sorunları ile ilgili ona başvuruyor, paylaşımlarıyla hastalarını bilgilendiriyor. Doğum, cinsel hastalıklar, sağlıklı gebelik, doğum kontrolü ve daha birçok konuda takip edenleri bilgilendiriyor. Aynı zamanda o bir anne. Aile hayatı ve çocukları ile ilgili içimizi ısıtan paylaşımlar yapıyor. Güncel kadın sağlığı ile ilgili bilgiler için takip etmekte fayda var.

@esraezmecii - Esra Ezmeci Instagram Sayfası
@esraezmecii – Esra Ezmeci Instagram Sayfası

Esra Ezmeci (@esraezmecii)

Psikolog Esra Ezmeci, hem çok okunan bir yazar hem de bir anne. Kitapları ve yaptığı paylaşımlarla adeta duygularımıza tercüman oluyor. Aşk, ilişkiler, evlilik, aldatma konularında yaptığı tespitler adeta hedefi 12’den vuruyor. İlişkilerde denge ve değerini korumak konusunda oldukça faydalı tavsiyeleri var. Bugünlerde “Kararı Ben Veririm” isimli kitabıyla okurlarıyla buluşuyor. Kendisi ile şahsen tanışma fırsatım olmasa da telefonda konuşma imkanım oldu. Sempatik, çok tatlı ve işbirliğine açık biri. Yakın bir zamanda canlı yayında buluşup eteğimizdeki taşları beraber dökeceğiz.

 

@buseterim Instagram Sayfası
@buseterim – Buse Terim Instagram Sayfası

Buse Terim Bahçekapılı (@buseterim)

Buse Terim Bahçekapılı, Instagram’ı profesyonel olarak yöneten, bunu iş modeli haline getiren bir isim. Festivaller düzenliyor markalarla işbirlikleri yapıyor ve web sitesi için de içerik üretiyor. Instagram hesabında ailesi ve çocukları ile birlikte olan anlarını paylaşıyor, anlaşmalı olduğu markaların ürünlerini tavsiye ediyor. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’in kızı Buse Terim Bahçekapılı, profesyonel instamom olarak her gün takipçileriyle kıyafetlerini, alışveriş tavsiyelerini, eşi Volkan Bahçekapılı ve çocuklarıyla olan fotoğraflarını paylaşıyor.

Meltem Mete Instagram Sayfası
Meltem Mete Instagram Sayfası

Meltem Mete (@melltemmete)

Meltem, adeta bir Instagram annesi olmak üzere dolmuş diyebilirim. Bir insana giydikleri bu kadar mı yakışır?! Çıtı pıtı sevimli ve paylaşımları oldukça keyifli. Vaktinin çoğunu oğlu Barış ile birlikte geçiriyor. Eşi kaptan ve yılın büyük bir bölümünü denizde geçiriyor. Meltem de bu süreçte Barış’ı büyütüp, hem de taşınma gibi zorlu görevleri tek başına başarıyla yerine getiriyor. Bir bakıyorsunuz bahçe ile uğraşıyor, bir bakmışsınız makyaj videosu çekiyor. Bu kızın elinden her iş geliyor. Özellikle makyaj videoları çok sevimli. Takip edin pişman olmazsınız. 

Gülay Öztürk - Hamileyim Bebekliyim
Gülay Öztürk – Hamileyim Bebekliyim Instagram Sayfası

Gülay Öztürk / Hamileyim Bebekliyim (@gulayoozturk) 

Instagram’ın en popüler anne sayfalarından birisi. Hamileyim bebekliyim sayfasına kurucusu Gülay Öztürk, sayfasında eşi ve çocukları ile birlikte yaşadığı tecrübeleri paylaşıyor. Yeri geliyor gurme bebekler için lezzetli ek gıda tarifleri paylaşıyor, yeri geliyor Montessori yatak veya bebek arabası hediye ediyor. Sayfasında hep bir hareket, hep bir aksiyon var. Karantina günlerinde çocuk doktorları ve kadın hastalıkları uzmanları ile canlı yayınlar da gerçekleştirerek annelere sağlık konusunda da destek oluyor. Gülay ile iletişim kolay ve sorunsuz. İşbirliğine açık ve çalışması oldukça kolay. Fotoğraf çektirmeye ve gezmeye bayılıyor, storyleri hiç boş kalmıyor. Aile ile nerede tatil yapılır, Instagram anneleri arasında en popüler etkinlikler nelerdir Gülay’dan sorulur…

Pucca ve oğlu Batı Instagram
Pucca ve oğlu Batı Instagram

PuCCa / Selen Pınar Işık (@puccito)

Sosyal medyanın asi kızı PuCCa da evlendi, çocuklandı ve nihayetinde boşandı. Şimdi onun Instagram sayfası da ağırlıklı çocuk resimleri ile dolu. İnsan yaş aldıkça değişiyor, daha dingin bir kıvama geliyor. PuCCa da eski çılgın günlerinin aksine, çocuklu yaşamın sorumluluklarını yerine getiriyor. En son sansasyonel olarak uyuşturucu tweeti ile gündeme gelen PuCCa, artık daha sakin bir hayat yaşıyor. O zamanlar döktüğü gözyaşlarını hatırlıyorum da… Her ne olursa olsun bir annenin çocuğundan ayrı kalma düşüncesi bile gerçekten korkunç! Biraz deli dolu, çılgın bir anneyseniz PuCCa’nın paylaşımları ve tecrübeleri tam da size göre!

Doğa Rutkay Kamal ve çocukları Instagram'da
Doğa Rutkay Kamal ve çocukları Instagram’da

Doğa Rutkay Kamal (@doarutkaykamal) 

Instagram’ın en sevilen annelerinden biri Doğa Rutkay Kamal. Eşi Kerimcan Kamal ve ikiz çocukları Piraye ve Rutkay Kerim ile paylaşımları sevenleri tarafından ilgi ile takip ediliyor. Kendisi doğum yaptıktan sonra bebek markası ürünlerinin aranılan yüzü olduğu destek yalan olmaz. Şu anda hem bebek bezi reklamlarında oynuyor, hem de canlı yayınlarda annelerde annelik tecrübesini paylaşıyor. Çocuklarının bakımı ve sağlığı ile yakından ilgileniyor, bu konuda Anne Bebek Koçu sevgili arkadaşım Sevim Kuruçay Çam’dan (@sevimkurucaycam) da destek alıyor. Toplumsal konularda duyarlı, özellikle çocuklarla ilgili travmatik durumlarda tepkisini hemen belli ediyor. Onu Güldür Güldür’deki başarılı performansıyla da takip ediyoruz. Koronavirüs günleri bitse de tekrar izleyip, neşelensek 🙂

Pelin Akil ve kızları Instagram'da
Pelin Akil ve kızları Instagram’da

Pelin Akil (@pelinakil) 

Instagram’a en popüler ünlü annelerinden biri de Pelin Akil. Doğum öncesi düzenlediği baby shower partisi ile adeta Instagram’ın en popüler annelerinden biri olacağının sinyalini vermişti. Birçok annenin hayal ettiği masal gibi bir hamilelik süreci geçiren Pelin Akil, pek çok marka için de aranılan isim oldu. Doğum sonrası onu bebek bakım kremlerinden, bebek bezi ne kadar pek çok markanın yüzü olarak gördük. Eşi Anıl Altan ve kızları Lina + Alin ile birlikte mutlu anlarına şahitlik ediyoruz. Hamilelik ve doğum süreci derken ikizler resmen gözümüzün önünde büyüyor. Bu arada Pelin Akil’in de bebek hemşiresi Sevim Kuruçay Çam. Bu detayı da hatırlatmış olalım 🙂

@damyskitchen - Damla Şeftalicioğlu Instagram
@damyskitchen – Damla Şeftalicioğlu Instagram

Damla Şeftalicioğlu (damyskitchen) 

Instagram’da lezzetli tarifleri ile tanıdığımız Damla Şeftalicioğlu da anne olarak Instagram anneleri arasında yerini aldı. Artık onu da pijamalarda ve yorgun gözlerle Instagram akışımızda görüyoruz. Koronavirüs günlerinde paylaştığı ekmek ve kurabiyelerle hayatınızı biraz da olsun tatlandırdı. Şimdilerde daha çok yemek tarifleri yerine çocuk büyütme macerasını takipçileriyle paylaşıyor. Fotoğrafları, tarifleri ve sunumları oldukça kaliteli. Bebeği 6 aylık oldu. Bugünlerde ek gıda tarifleri ne de başlayacağını düşürüyorum. Takip edin hem ağzınız tatlansın, hem de bebeğini büyütme serüvenine ortak olun. 

Anneler Anne Bebek Kulübü Forum’da buluşuyor! Binlerce anne diğer annelerlerle bilgi ve tecrübelerini paylaşıyor. Anne bebek sağlığı, çocuk büyütme, hamilelik ve doğum ile ilgili merak ettiğiniz tüm konuları forum sayfamızda annelere sorabilirsiniz. Anne Bebek Kulübü Forum’a üye olmak için tıklayın!

 

Önceki İçerikÇoçuklara tuvalet eğitimi nasıl verilir?
Sonraki İçerikİzole tatilin adresi: Gökçeada
1983 yılı Ordu doğumlu olan Nurhan Demirel, Ortaköy Zübeyde Hanım Anadolu Kız Meslek Lisesi Grafik Tasarım Bölümü’nün ardından, Marmara Üniversitesi Matbaa Öğretmenliği Bölümü’nü bitirmiştir. Nurhan Demirel, 15 yılı aşkın süredir bilişim sektöründe iletişim danışmanı olarak hizmeti vermiş ve farklı platformlar için içerik üretmiştir. TRT 1’de yayınlanan kara mizah programı RADAR’ın, Kanal 1 Televizyonu’nda yayınlanan Bravoo isimli şaka programının senaryo yazarıdır. Nurhan Demirel’in; Turkcell Blog, Media Markt’ın teknoloji bloğu Media Trend, Kadinmag.net, Uçuş Noktası, PCkoloji ve Macline dergilerinde, sürekli olarak yazıları yayınlanmaktadır. AnneBebekKulubu.com'un Kurucu Ortağı ve Genel Yayın Yönetmeni'dir. LOCARD Global Cyber Security Summit adıyla Türkiye’nin ilk global siber güvenlik konferansını düzenleyen Demirel, “İlişkisi yok” isimli kitabıyla, sosyal medyanın ilişkileri nasıl etkilediği konusunda araştırmalar yapmıştır. Çocuklar için alternatif teknoloji okulu PlayLab Türkiye’yi hayata geçiren Demirel, Bilişim Muhabirleri Derneği Yönetim Kurulu Üyesi olarak STK’ların çalışmalarına destek olmaktadır.

Bir Cevap Yazın