Onunla karantinaya girmeye var mısınız?

0
832
karantina-gunlerinde-evlilik-ve-dugun

İlk bakış, ilk buluşma, ilk öpücük ve sonunda evlilik kararı!… Sevdiğiniz insanın evlenme teklifine “Evet” derken, tahmin ediyorum ki bugünleri hayal etmemiştiniz. Peki onunla karantinaya girmeye var mısınız? Kararınız evetse, en az 3 ay karantinada kalabileceğiniz bir hayat arkadaşı seçtiğinizden emin olun!.. Editörümüz Hülya Çatalbaş, karantina günlerinde evlilik ve değişen hayatlarımızı yazdı…

Tekrar düşünün: Karantinada sevdiğiniz kişiye “evet” der miydiniz?

Aylar öncesinde bugünün hayalini kurmuştunuz oysa. Gelinliği boş bir salona giyineceğiniz aklınızın ucundan geçmezdi. Balayını evde geçirme fikri de kulağa korkunç geliyor!.. Fakat aylar öncesine ait bir plan olduğu için bunu değiştirme şansımız olmayacaktır. Evi çoktan tutup, dayayıp döşediniz bir de! Bu durumda tek şansımız var: “Evet demek!”

Karantinada evinizin konforunda balayı 

Bu kadar kötü senaryo yeter. Olaya bir de iyi yönden bakmak gerekiyor. İlişkinizde hiç bu kadar başbaşa kalmamışsınızdır eminim. Bu aslında en başta birbirinizi tanımak için bir fırsat. Güzelim cicim ayları böyle mi geçecekti demeyin. Cicim aylarını en güzel biçimde yaşamaya çalışın. Sakın her gün pijamalarınızı giyinmeyin!.. 10 yıllık evli kadınlar gibi sakın davranmayın. Gerekli özeni birbirinize gösterin ve birbirinizi bu süre içinde çok iyi tanımaya çalışın.

Aile ziyaretleri geçici bir süre erteleniyor

Aslında bu olayın en güzel tarafı sıkıcı aile ziyaretlerinden kurtulmanızdır. Kaynanaydı, görümceydi gibi etkenlerden bir süre kurtulmuş oluyorsunuz. Malum erkek evlatlarının anneleri oğullarına çok düşkün oluyorlar. Tabii bunu geçici bir süre olduğunu unutmayın…

Evde iş bölümü şart!

Evde iş bölümü yapın bu sayede eşiniz ev işlerine yardım etmeye bu süre içinde alışmış olacaktır. Bunu bilinçaltına yerleştirin ki karantinadan sonra bu alışkanlığını sürdürsün.
Bunun bir aile olmanız ve birbirinize kenetlenmek için bir fırsat olduğunu unutmayın.

Sağlıcakla kalın.

Bir Cevap Yazın