Mustela’dan tüm aile üyelerine özel güneş kremi!

0
270
mustela güneş kremi kullananlar
mustela güneş kremi kullananlar

Mustela, bebeklerden yetişkinlere kadar tüm aile üyelerini güneşin zararlı etkilerinden koruyacak Mustela SPF 50+ Çok Yüksek Koruma Faktörlü Güneş Losyonu ile karşınızda!.. Bebekleri için en iyisini isteyen anneler, Mustela bebek güneş kremini tercih edebilir. Hem hamile anneler, hem de bebeklerin kullanabildiği Mustela güneş kremleri ile güneşin zararlı etkilerinden korunabilirsiniz.

mustela güneş kremi aile boyu
mustela güneş kremi aile boyu

Mustela’dan tüm aile üyeleri için güneş kremi

Mustela SPF 50+ Çok Yüksek Koruma Faktörlü Güneş Losyonu , organik avokado içeriğiyle cildinizi güneşin zararlı UVA ve UVB ışınlarına karşı korurken, ailenizle birlikte güneşin tadını çıkarmanızı sağlıyor. Bu güneş kremi, özellikle atopiye eğilimli ciltler ve anne adayları da dahil olmak üzere, yenidoğandan itibaren tüm aile üyeleri için ideal bir seçenek sunuyor. SPF 50+ yüksek koruma faktörüne sahip olan Mustela Güneş Losyonu, UVA ve UVB ışınlarına karşı etkili bir bariyer oluşturarak cildinizi güvenle korur. Ayrıca, suya ve kuma karşı dayanıklı formülü sayesinde uzun süreli koruma sağlar.

Mustela’nın özel seçilen yüksek toleranslı koruyucu filtreler içeren bu güneş losyonu, parfüm içermemesiyle de dikkat çekiyor. Hassas cilt tiplerine uygun olan ürün, güneşe karşı toleransı düşük veya atopiye eğilimli olan ciltlerde bile rahatlıkla kullanılabilir. Ayrıca, Hawaii Mercan Koruma Yasası regülasyonlarına uygun UV filtreleri içermesiyle de çevre dostu bir tercih olduğunu kanıtlıyor.

mustela güneş kremi bebek
mustela güneş kremi bebek

 

Mustela güneş kremi içeriği

Mustela SPF 50+ Güneş Losyonu’nun içeriğindeki patentli Avocado Perseose® ve arıtılmış avokado yağı, cildin nem bariyerini güçlendirerek cilt zenginliğini korur. Yoğun E vitamini içeriğiyle güçlendirilmiş olan bu losyon, cildin hidrolipidik tabakasını onarmaya ve korumaya yardımcı olurken, hücre korumasını da artırır.

Mustela SPF 50+ Güneş Losyonu kullanımı da oldukça pratik. Güneşe maruz kalmadan önce kuru cilde bolca ve eşit şekilde uygulamanız yeterlidir. Ayrıca, her 2 saatte bir ve suya veya terlemeye maruz kaldığınızda tekrar uygulayarak etkili korumayı sürdürebilirsiniz. Gözle temasından kaçınmak ve küçük çocukları doğrudan güneşe maruz bırakmamak önemlidir. Ayrıca, güneşe çıkarken şapka, gözlük ve uygun kıyafetleri giymeyi unutmamak da korunmanızı tamamlar.

REKLAMDIR.

Bir Cevap Yazın