Electrolux’ten elektrik süpürgesi hediye ediyoruz!

0
1230
Anne Bebek Kulübü çekiliş
Anne Bebek Kulübü çekiliş

Anne Bebek Kulübü Instagram sayfamızda gerçekleştirdiğimiz çekilişte 1 annemize ELECTROLUX PURE C9 ELEKTRİK SÜPÜRGESİ ALERJİ MODELİNİ hediye ediyoruz!

Siz evde kalın, Electrolux PURE C9 elektrik süpürgesi ev işlerine yardımcı olsun!.. #evdekaltürkiye

Çekilişe katılım şartlarımız:

1. Aşağıdaki Instagram hesaplarını takip etmek

@electroluxturkiye
@annebebekkulubu
@hekimanne
@drrifatcanozturk
@dr.bekircakmak
@dr_mehmetcengiz

2 .Çekiliş görselinin altına dilediğiniz kadar arkadaşınızı etiketlemek ve dilediğinizce emoji koymak! (Çok etiket çok şans)

Yorumlar @annebebekkulubu ‘ndeki çekiliş postunun altına yapılacaktır!

NOT: Kazanan, yukarıdaki maddelerin hepsini tam uygulayanlar arasından seçilecektir.
Çekiliş 1 Haziran Pazartesi günü saat 21:00’da başlayıp, 8 Haziran Pazartesi saat 20:00’da sona erecek ve kazanan açıklanacaktır.

ELECTROLUX PURE C9 ELEKTRİK SÜPÜRGESİ HAKKINDA

En İyi & En Sessiz Electrolux Toz Torbasız Elektrikli Süpürge. Pure C9, PureFlow Silent sistemi ile seleflerine kıyasla 4 kat daha sessiz. Kullanımı basit çöp boşaltma sistemi ve erişimi rahat filtreler sayesinde kolay, hızlı ve doğru bir biçimde bakım imkanı sunar. 7 aşamalı filtreleme sisteminin kritik bir basamağı olan devrim niteliğindeki 3 boyutlu filtre, asgari emiş kaybıyla üstün temizlik performansı sağlar. 3 Boyutlu filtre kirlendikçe yıkanarak ömür boyu kullanılabilir. Pure C9 mikropartikülleri etkili bir şekilde yakalar. 7 aşamalı filtreleme sistemiyle gelişmiş mikro toz filtrelemesi sağlar ve evinize yalnızca temiz hava salınımını garanti eder. Ekstra büyük tekerlekler ile manevralar daha da kolay hale getirilmiştir. Tutma kolunda yer alan Akıllı Kumanda ile yalnızca bir tuşa basarak süpürgenizin emiş gücünü artırıp azaltabilirsiniz. Aynı zamanda LED Güç Gösterge Ekranından süpürgenizin çalışmakta olduğu güç ayarını görebilirsiniz. Başlıkta bulunan LED ışıklar sayesinde en kuytu köşelerdeki tozları dahi rahatlıkla görebilirsiniz.

Anne Bebek Kulübü Instagram sayfasını ziyaret edin. Takip etmek için tıklayın!

Bir Cevap Yazın