Çocuklarınızın beden ve zeka gelişimini doğal beslenerek destekleyin!

0
905

Doğa ile iç içe büyüyen ve katkı maddesiz beslenen çocuklarda erken yaşta depresyon, obezite ve zeka geriliğinin önüne geçiliyor.

Şehirde yaşayan ve sağlıklı beslenmeye özen gösteren bilinçli tüketiciler için yaratılan Komşuköy’de fide ekme, verimliliği artırıcı bakım gibi tüm işlemler, Komşuköy tarlanızda da sizin adınıza, uzmanlar tarafından birebir uygulanıyor, sürece dahil olmak isteyen üyelerine ücretsiz çiftçilik atölyeleri de veren Komşuköy, şehirlilerin doğa ve toprakla bağlarının güçlenmesine olanak sağlıyor. Mahsulünüzü hasat edildiği gün dilerseniz kendi adresinize, dilerseniz sevdiklerinize hediye olarak gönderebiliyorsunuz. Hasat sonrası hiç bekletilmeden en taze ve besin değeri en yüksek hali ile doğal lezzetleri tüketme şansına sahip oluyorsunuz..

Komşuköy’de GDO’suz, hormonsuz ve kimyasal kullanılmadan, geleneksel doğal tarım yapılıyor. Sadece organik gübre ve ilaçların kullanıldığı Komşuköyde, bitkiler, tarım zararlılarına karşı ‘kardeş bitkiler’ yöntemiyle birbirlerini koruyorlar. Örneğin; domatesin yanına ekilen kadife çiçeği toprak nematotlarını yok ederken, aynı şekilde ekilen fesleğen hem domatese özel bir aroma veriyor hem de yaprak bitlerini yok ediyor.

Mevsiminde tarım yapılan Komşuköy’de yaz ve kış olmak üzere iki ekim sezonu vardır.

İstanbul’a yalnızca 15 dk. uzaklıkta, Beykoz Cumhuriyet Köyü’nde yer alan Komşuköy, doğayla teması kopmuş metropol sakinleri için de bir doğaya kaçış fırsatı sunuyor. Çünkü, Komşuköy’de dilerseniz doğayla iç içe özgürce vakit geçirebiliyor ve kendi tarlanızla bizzat kendiniz ilgilenebiliyorsunuz. Çocuklara doğayı tanıtması, doğal tarımla, mevsiminde yetişen sebzeleri sevdirmesi ve sağlıklı beslenmenin altın kurallarını yaşayarak öğrenmelerini sağlaması nedeniyle Komşuköy, anne-babaların da gözbebeği.

Komşuköy ve fiyat kampanyaları hakkında daha detaylı bilgi için:

www.komsukoy.com

Bir Cevap Yazın