Canlı ve gür saçlar için ne yapabilirsiniz?

0
1449

Saç bakım ürünleri ile saçlarınızı sağlıklı ve ışıl ışıl bir görünüme kavuşturabilirsiniz. Peki saç bakım ürünlerini nasıl kullanmanız gerekiyor? Gür saçlar için saçlarınıza nasıl bakım yapmalısınız?

Saç bakım ürünlerini kuru saça değil, nemli saça uygulayın. Böylelikle daha kısa sürede, daha iyi sonuç alırsınız. Saçınızdaki dalgaları canlandırmak için, saç köpüğünü tenis topu büyüklüğünde elinize sıkın ve diplerden dışa doğru nüfus etmesini sağlayın. Eğer saçınızı yıkayacak vaktiniz yoksa ve saçınız kısaysa, saçınızı biraz ıslatın, geriye doğru tarayın ve sadece alnınızın üstündeki saçlara sprey sıkın.

Saçlarınız uzunsa at kuyruğu yapın
Eğer saçlarınız uzun, kalın telli ve düzse, at kuyruğu yapmanızı tavsiye ederiz. Eğer uzun ama sorunsuz saçlara sahipseniz, o zaman kafanızı yere doğru eğin, saç spreyi sıkın ve saçlarınızı geriye doğru atın. Topuz yapmayı da düşünebilirsiniz.

Eğer saçlarınızın kısa sürede düzene sokulmaya ihtiyacı varsa, saçlarınızı yıkayın ve sadece kahküller ile yüzünüzün üzerine dökülen kısımlara fön çekin.

Doğru saç bakım ürünleri ile saçlarınızı güçlendirin

Doğru saç bakım ürünlerini seçmek saç sağlığınız için oldukça önemlidir. Kuaförünüzle konuşarak saçlarınız için en uygun ürünü seçebilirsiniz.

Bir Cevap Yazın