Bana kahveni söyle, sana kim olduğunu söyleyeyim!

0
1058
kahve çeşitleri isimleri
kahve çeşitleri isimleri
İnsanoğlu varoluşundan itibaren kendini anlatmak için didinip durdu. Bunu gerek masallar anlatarak gerekse şiirler ve öyküler yazarak yapmıştır. Bugün bazıları her seçimimizin kendimizi anlatmak için bir yol olduğunu söylüyor. Evet, yediğimiz yemekten, içtiğimiz içeceğe ya da giydiğimiz giysiye kadar her şey çevreye -biz farkında olmasak da- bizimle ilgili bir hikaye anlatıyor. Bu hikayenin ipuçlarını verenlerden biri de kahve seçimimiz. Yanlış duymadınız! Tercih ettiğiniz kahve çeşidi kişiliğiniz hakkında önemli mesajlar veriyor olabilir. Nasıl mı? İşte kahve çeşitleri isimleri ve anlamları…

Espresso
Arkadaşlarınıza çok bağlı ve uyumlusunuz. Kahve sizin için gerçek bir tutku. Sadece iyi bir kahve için İtalya’ya gitmeyi bile göze alabilirsiniz.Caramelatte

Geleneklerine bağlı ve biraz daha kendine dönük yaşamayı seven bir yapınız var. Kahve içerken komik bir görüntü çizmemek için çaba gösteriyorsunuz.

Espresso Macchiato

Heyecanlısınız, bazen bu takıntılı olarak da değerlendirilebiliyor. Espresso’nun uyanık kalmayı sağlayan etkisini çok seviyorsunuz.

Chai Latte

Eğlenceyi seven, yaratıcı bir kişiliğiniz var. Kahvenin canlandırıcı etkisi sizi adeta içine çekiyor.

Hot Chocolate Milano

Mutlu ve pozitif enerji dolusunuz. Sizin için kahve ve çikolata ayrılmaz bir ikili.

Americano

Sakinliğiniz ve çalışkanlığınız takdir uyandırıyor. Piknik yapmak, kahve keyfi gibi aktivitelerden zevk almayı iyi biliyorsunuz.

White Chocolate Mocha

Sevgi dolu ama unutkan bir kişiliğiniz var. Bu unutkanlık sonucu bazen mocha’nın üzerindeki kremanın dudağınızda kaldığını arkadaşlarınız hatırlatmak zorunda kalıyor.

Fruit Booster

İddialı ve açık sözlü bir kişiliğiniz var. Mevsim değişikliklerinin kararlarınızı etkilemesine izin vermiyorsunuz. Ayrıca favori içeceğinizi pipetle içmekten hoşlanıyorsunuz.

Frappè

Pratiklik ve çalışkanlık sizin işiniz. Bir kere denedikten sonra hevesini alıp vazgeçenlerden değilsiniz

Bir Cevap Yazın